Σάββατο, 08 Αύγουστος 2015 10:31

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ξεκινά σήμερα προετοιμασία

Γράφτηκε από τον

Προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Α1, καθώς και το κύπελλο Μεσσηνίας θα ξεκινήσει σήμερα η Ομόνοια. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 5.30 το απόγευμα στα αποδυτήρια της ομάδας και στις 6.30 μ.μ. θα γίνει η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας", υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μπουραντώνη.


Ο έμπειρος τεχνικός συνεχίζει για μία ακόμα χρονιά στον πάγκο της Ομόνοιας, έχοντας πλέον αρκετά νεανικό ρόστερ. Το ζητούμενο είναι να εξασφαλιστεί άμεσα η παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει.
Τα νέα πρόσωπα στην "πρώτη" θα είναι οι Μπάλλας, Πετράκος και Κατσίβας, ενώ εντός των ημερών θα ολοκληρωθούν τρεις ακόμα μεταγραφές. Ο Μπάλλας, ως γνωστόν, τραυματίστηκε πρόσφατα και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί από το Γενάρη.
Οι παίκτες που αποτελούν το ρόστερ της Ομόνοιας είναι: Μέτσος, Γιαννούλης, Στ. Αγγελης, Τάφα, Π. Δημητρίου, Δημόπουλος, Γ. Δρογγίτης, Ι. Κάππος, Κατσίβας, Πετριτάι, Δ. Κοστρίβας, Κ. Κοστρίβας, Κριτσωτάκης, Μπάλλας, Μπουραντώνης, Ντάσης, Ντόκο, Πετράκος, Σπυρόπουλος, Τζίκας, Χανδρινός, και Χατζηπαναγιώτης.


Το τουρνουά "Γ. Λουκαρέας"

Η Ομόνοια ξεκινά λοιπόν σήμερα προετοιμασία και ήδη η τεχνική ηγεσία έχει κλείσει όλα τα φιλικά παιχνίδια. Η αρχή θα γίνει στις 16 Αυγούστου με την ΑΕΚ Καλαμάτας, ενώ το τουρνουά "Γ. Λουκαρέας" θα διεξαχθεί φέτος 1-2 Σεπτεμβρίου.
Εκτός από τη διοργανώτρια Ομόνοια, θα συμμετάσχουν ο Απόλλωνας Καλαμάτας, η Σπερχογεία και ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης.