Κυριακή, 09 Αύγουστος 2015 11:00

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Τεστ δοκιμών σήμερα με Τέλλο Αγρα

Γράφτηκε από τον

Πέντε φιλικά παιχνίδια θα δώσει το Διαβολίτσι μέσα στον Αύγουστο στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το κύπελλο Μεσσηνίας και φυσικά το πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΑΟΔ θα υποδεχτεί στις 6.30 το απόγευμα τον Τέλλο Αγρα, ενώ νωρίτερα θα τελεστεί αγιασμός για να πάει καλά η σεζόν. Αυτό άλλωστε είναι το πρώτο καλοκαιρινό τεστ που θα δώσει την ευκαιρία στο Σωτήρη Δημάκη για δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα. Από εκεί και πέρα, το Διαβολίτσι θα παίξει στις 12 Αυγούστου με τον Κεραυνό, στις 19 με το Νέο Αρι και ενδιάμεσα στις 16 με την Κορώνη, με την οποία θα ανταμώσει ξανά στις 22 Αυγούστου. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει από την περασμένη Τετάρτη, με μοναδική απουσία τον Παπαλέξη που έχει εξασφαλίσει άδεια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και θα επιστρέψει μετά τον Δεκαπενταύγουστο.



Αποχώρησαν δύο

Μετά τους Χρ. Παπαγεωργίου, Καπόγλη, Θ. Δημητρίου και Μητσέα (σ.σ. "χάλασε" η μεταγραφή του στην Κέρκυρα), παρελθόν για το Διαβολίτσι αποτελούν, όπως αναμενόταν και οι Σάκης Παπαδόγιαννης και Γιώργος Σκαρπαλέζος.  Στον αντίποδα έχουν αποκτηθεί οι Ζησιμάτος, Γερμάνης, Παπαλέξης, Μούντανος, Πάλλιας, Χριστόπουλος, Δημόπουλος και Χότζα.