Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2015 19:07

"Πρώτη" για το Ασπρόχωμα με στόχο μία καλή πορεία

Γράφτηκε από τον
"Πρώτη" για το Ασπρόχωμα με στόχο μία καλή πορεία

Με ξεμούδιασμα και οικογενειακό δίτερμα ξεκίνησε το Ασπρόχωμα την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν τη Δευτέρα το απόγευμα.


Τρεις είναι οι στόχοι που θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τη φετινή περίοδο το Ασπρόχωμα, όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στο "Notosport" ο νέος προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Βούτσας: «Στόχοι μας είναι να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, να πετύχουμε μια άνετη παραμονή στην κατηγορία και να προωθήσουμε τους νεαρούς παίκτες που διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό της η ομάδα».
Πριν την πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία του προέδρου της ομάδας Χάρη Κωνσταντόπουλου, αλλά και των υπόλοιπων μελών του διοικητικού συμβούλιου. Αμέσως μετά έγινε η πρώτη προπόνηση που περιελάμβανε ξεμούδιασμα στην αρχή και στη συνέχεια οικογενειακό δίτερμα.
Στην "πρώτη" παραβρέθηκαν οι Κώστας Καντερές, Σπύρος Χριστόπουλος, Ηρακλής Ζαφειρόπουλος, Χαρίλαος Φουρναράκος, Αλέξανδρος Καραχάλιος, Δημήτρης Πετσόπουλος, Δημήτρης Γυφτέας, Άγγελος Γκαλά, Νίκος Δημητρίου, Αντώνης Φίλιος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Άρις Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, Γιώργος Κωστέας (παλιοί), ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Σταματέλος, που προέρχεται από την παιδική ομάδα και οι νεοαποκτηθέντες Δημήτρης Αναστασόπουλος, Μπάμπης Μαντζάκος, Δημήτρης Αγγλούπας.
Δεν έδωσε το "παρών" ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος και οι παλιοί Παναγιώτης Βεργόπουλος, Εράλ Μουράτι, οι οποίοι απουσίαζαν δικαιολογημένα, καθώς και ο Παναγιώτης Τσίρμπας, που πρόσφατα υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο γόνατο (χιαστό) και θα αργήσει η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό της ομάδας, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν και άλλοι παίκτες 4 με 5 με τους οποίους θα ολοκληρωθεί η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Τα φιλικά παιχνίδια
 
Στις 19 Αυγούστου θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι το Ασπρόχωμα. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Θύελλα Χαρακοπιού. Στις 23 Αυγούστου και πάλι στο γήπεδο Ασπροχώματας θα υποδεχτεί το Δώριο. Μετά υπάρχει στις 29 ή 30 του μήνα ο αγώνας κυπέλλου με την Καλαμάτα, που για την ώρα δεν έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής του.
Τρίτο προγραμματισμένο φιλικό είναι για τις 12 Σεπτεμβρίου και πάλι στο Ασπρόχωμα με αντίπαλο την Ομόνοια.