Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2015 20:20

Αρχισε προετοιμασία ο Νέος Αρις

Γράφτηκε από τον

Την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ξεκίνησε την Δευτέρα το απόγευμα ο Νέος Αρις.


Στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος Βασίλης Σπηλιώτης, μιλώντας χθες στο "Notosport": «Στόχος μας να τερματίσουμε όσο ψηλά γίνεται. Γνωρίζουμε ότι φέτος τα πράγματα στην κατηγορία θα είναι δύσκολα, αφού υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».
Η πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αρι, όπου έδωσαν το "παρών" όλοι σχεδόν οι παίκτες, καθώς κάποιοι απουσίαζαν δικαιολογημένα. Στη προχθεσινή προποπόνηση, ο νέος προπονητής Τάσος Χάριτος είχε στη διάθεση του, τους Βασίλη Σαμιώτη, Πάνο Καλογερόπουλο, Γιάννη Σπηλιώτη, Δημήτρη Πολίτη, Θανάση Παπαβασιλόπουλο, Δημήτρη Σκουράκη, Περικλή Κατσιμαγκλή, Πέτρο Σκαλιώτη, Γιώργο Κάλελη, Βασίλη Αναστασόπουλο, Ιούλιο Σκαλιώτη, Γιάννη Μουτσούλα (παλιοί), Παναγιώτη Καναλουπίτη, Βασίλη Λεβέντη, Γιάννη Κοζοκάρου, Δημήτρη Παντελόπουλο και τον Άρι Αρβανίτη, ο οποίος αποκτήθηκε προχθές και έδωσε κανονικά το "παρών" στην προπόνηση. Ακόμη παραβρέθηκαν οι νεαροί παίκτες Παναγιώτης Σκουράκης (τερματοφύλακας) και Παναγιώτης Κυριακούλης μέσος, που προέρχονται από την ακαδημία.
Απουσίαζαν δικαιλογημένα, ο νεοαποκτηθείς Φώτης Πετρόπουλος και οι παλιοί Κώστας Κοσμάς, Θανάσης Μαρκόπουλος, Στάθης Σπηλιώτης, Γιάννης Γρίβας, Παναγιώτης Κοντής, Δημήτρης Σαρρής.
Ολοι οι παραπάνω παίκτες αποτελούν το φετινό έμψυχο δυναμικού του Νέου Αρι και σε αυτούς θα στηριχθεί στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν ο προπονητής κ. Χαρίτος.