Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2015 21:08

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Φιλικό ξεμούδιασμα 5-1 τον Αίαντα

Γράφτηκε από τον

Τη νέα  "Μαύρη Θύελλα"  που χτίζεται εδώ και τρεις εβδομάδες, είχαν την ευκαιρία να δουν σήμερα το απόγευμα 100 φίλοι της στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Η Μεσσηνιακή ομάδα έδωσε το πρώτο φιλικό τεστ με αντίπαλο το νεανικό Αίαντα (5-1). Ηταν ουσιαστικά ένα ξεμούδιασμα από τις συνεχείς προπονήσεις, με δεδομένο ότι ο αξιόμαχος Αίαντας αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο χαμηλά (Α1). Ως εκ τούτου δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα ενόψει της Γ' εθνικής.


Ο Κώστας Κλάδης χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές 11άδες. Στο πρώτο μέρος γκολκίπερ ήταν ο νεαρός Γκαρμοίρης και η τετράδα της άμυνας αποτελείτο από Νινιό, Χαλκιαδάκη (δεξί και αριστερό μπακ), Δούμουρα και Λένγκα.  Στη μεσαία γραμμή, τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Κουντάνης, Γαλανόπουλος, στις πτέρυγες Μιχάλοφ (δεξιά), Κωνσταντινίδης (αριστερά) και ο Κερμενίδης πίσω από το Ζαγοριανό.
Ο  τελευταίος είχε δοκάρι στο 7' με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ και άνοιξε το σκορ στο 15' με κεφαλιά, έπειτα από σουτ του Κερμενίδη και απόκρουση του Τσιγάρου.
Ο Κερμενίδης έκανε όλο το παιχνίδι στο πρώτο μέρος και δείχνει ότι θα κάνει τη διαφορά στη Γ' εθνική.
Στην ανάπαυλα, άλλαξε όλη η ομάδα με εξαίρεση το Δούμουρα που είχε παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας τον Πιτσιλή. Δεξί μπακ ήταν ο Κακαλής και αριστερό ο Καραλής, ενώ στα γκολπόστ κάθισε ο Διαμαντής. .Στον άξονα έπαιξαν οι Κεϊτά, Μπινιχάκης και στις πτέρυγες οι Νικολόπουλος, Καμένος, με τους Αθανασόπουλο και Γιακουμή να επωμίζονται το επιθετικό βάρος.
Αμφότεροι βρήκαν δίχτυα και ξεχώρισαν. Ο Γιακουμής έκανε το 2-0 στο 44΄(40 λεπτα τα ημίχρονα) και ο Αθανασόπουλος στο 64' το 3-1. Για τον Αίαντα, είχε σκοράρει ο Ξένιος στο 54'.
Ο Αθανασόπουλος και πάλι  από σέντρα του Κακαλή, έκανε με ωραία κεφαλιά το 4-1 στο 70' και στο 73' ο Καμένος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο γυμναστής της "Μαύρης Θύελλας" Ευτύχης Τασιόπουλος, χωρίς κανέναν… βοηθό.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γκαρμοίρης, Δούμουρας, Λένγκα, Χαλκιαδάκης, Νινιός, Κουντάνης, Γαλανόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μιχάλοφ, Ζαγοριανός, Κερμενίδης. Στπ β' μέρος έπαιξαν οι Διαμαντής, Πιτσιλής, Δούμουρας (57' Χαλκιαδάκης), Κακαλής, Καραλής, Κεϊτά, Μπινιχάκης, Νικολόπουλος, Καμένος, Γιακουμής, Αθανασόπουλος.  Προφυλάχθηκαν οι Βασιλόπουλος, Αριστομενόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Θωμάς, Λίπι.
ΑΙΑΝΤΑΣ: Τσιγάρος, Αλεξανδρόπουλος, Τριάντος, Καραγιάννης, Καραχάλιος, Παλιατσέας, Ξένιος, Αντεμάι, Αδαμόπουλος, Πουλουπάτης, Μπάκας. Αγωνίστηκαν και οι Λαγωνικάκος, Μάραντος, Ζαγαρέλος, Στραβάκος, Σακελλαρόπουλος, Μπεσσής, Μπούτσης, Παπαθεοδωρίδης, Ριζάς.