Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2015 12:54

Ανανέωσε ο Θανάσης Γεωργιόπουλος στον Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

Τη φανέλα του Μιλτιάδη θα φορά και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Θανάσης Γεωργιόπουλος που τα βρήκε τελικά με τη διοίκηση του Πυργιώτικου συλλόγου.

Πρόκειται για μία σημαντική ανανέωση μιας και ο 24χρονος επιθετικός μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Α' τοπική και για την απόκτηση του είχαν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες.
Πέρυσι ο Γεωργιόπουλος ήταν πρώτος σκόρερ του Μιλτιάδη στην Α1 τοπική βάζοντας 13 γκολ και έχοντας πολλές ασίστ στο ενεργητικό του. Μέχρι στιγμής ο Μιλτιάδης δεν έχει κάνει μεταγραφή αφού ο Α. Δημόπουλος με τον οποίο είχε επέλθει συμφωνία, αποχώρησε μαζί με το τεχνικό δίδυμο των Στυλιανόπουλου και Μπλέτσα.
Ετσι είναι δεδομένο πως οι "μελανόλευκοι" χρειάζονται μεταγραφική ενίσχυση για να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις της Α' τοπικής (προτεραιότητα αποτελούν τερματοφύλακας και μεσοαμυντικός).
Απαραίτητες είναι τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές και η διοίκηση βρίσκεται κοντά στην απόκτηση δύο παικτών.
Να θυμίσουμε πως έχουν αποχωρήσει οι Κ. Στασινόπουλος, Μπλέτσας, Δημόπουλος, Μπαχούμας και Διαμαντόπουλος.
Ο νέος τεχνικός Κώστας Λαμπρόπουλος είναι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία και ήδη έκλεισε τα δύο πρώτα φιλικά. Την Πέμπτη 20 Αυγούστου ο Μιλτιάδης θα παίξει στο Ασπρόχωμα με την ομώνυμη ομάδα και την Κυριακή 23 του μήνα με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στο "Γ. Λουκαρέας".