Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2015 18:53

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Θέλει άνοδο στην Α1 τοπική τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον

Να επαναλάβει την περσινή πορεία, όπου έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στην Α1 τοπική, αλλά την έχασε στα μπαράζ, θα επιδιώξει και τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν ο Αστέρας Μικρομάνης.


Αυτές τις ημέρες έχει ξεκινήσει η προσπάθεια για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού με τη διοίκηση και τον προπονητή Μιχάλη Σκαρπαλέζο, που θα είναι για δεύτερη σερί σεζόν στον πάγκο, να έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις με παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους. Μάλιστα έχουν προχωρήσει ήδη στην απόκτηση δύο παικτών του Ανέστη Μπαράϊ και του Παύλου Παυλόπουλου. Ο Μπαράϊ, που επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στην ομάδα της Μικρομάνης είναι 25 ετών μέσος και αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον Αστέρα Αρφαρών, όπου έπαιξε σε 24 παιχνίδια (1.853'). Ο Παυλόπουλος είναι 34 ετών μεσοεπιθετικός και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Α.Ε. Αιθαίας, όπου είχε 19 συμμετοχές (1.604') και έβαλε δύο γκολ.
Οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι συνεχίζονται καθώς στόχος είναι να αποκτηθούν 2-3 παίκτες, τερματοφύλακας, μέσος και επιθετικός.
Από τις παραπάνω κινήσεις φαίνεται ότι ο Αστέρας Μικρομάνης θα στηριχθεί και τη νέα περίοδο στα περισσότερα παιδιά από το υπάρχον υλικό.
Ο μόνος παίκτης που έχει φύγει είναι ο έμπειρος μέσος Μιχάλης Γυφτοχρήστος (πήγε στη Δόξα).
Τέλος ικανοποίηση επικρατεί στην ομάδα από την επιτυχία που είχε το πανηγύρι που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο στην πλατεία της Μικρομάνης. Αρκετός κόσμος έδωσε το "παρών" ένα σεβαστό χρηματικό ποσό μπήκε στο ταμείο της ομάδας και θα βοηθήσει για να ανταποκριθεί στην απαιτήσεις της αγωνιστικής περιόδου.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στο γήπεδο της Μικρομάνης.