Σάββατο, 15 Αύγουστος 2015 13:21

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ικανοποίηση Μαυρέα για την εικόνα με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Την ήττα με 2-0 από τον Παναρκαδικό γνώρισε ο Πάμισος στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας. Οι Νησιώτες έδειξαν όμως καλά στοιχεία απέναντι σε μια ομάδα που θα παίξει για τρίτη σερί σεζόν στη Γ' εθνική και έχει πλέον τη… βοήθεια του Αστέρα Τρίπολης.

Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα δε φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας, αλλά στην επανάληψη βγήκε η κούραση και ήρθαν τα δύο γκολ. Ο Αντώνης Μαυρέας μιλώντας στο "Ν" δεν κρύβει την ικανοποιησή του.
"Εμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη δάθεση και τη αγωνιστική πειθαρχία. Αυτά που είπα πριν το ματς, έγιναν. Είμαστε καινούρια ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο. Η εικόνα με τον Παναρκαδικό μου έδωσε κουράγιο για τη συνέχεια", λέει ο προπονητής του Παμίσου και εκτιμά ότι: "Θα είμαστε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το ζητούμενο είναι να γνωριστούμε καλύτερα και για να συμβεί αυτό χρειάζονται παιχνίδια".


Φιλικό με την Κ - 20 του Αστέρα

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Παμίσου, ενώ σήμερα υπάρχει ρεπό και η επιστροφή στο γήπεδο θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα. Το επόμενο φιλικό είναι με την Κ - 20 του Αστέρα Τρίπολης, την προσεχή Τετάρτη στη Μεσσήνη, ενώ στις 26 Αυγούστου θα δοθεί η φιλική ρεβάνς στην Τρίπολη.


Εοαφές με Σαραντόπουλο

Στο μεταγραφικό σκέλος, ο Πάμισος βρίσκεται σε επαφές με τον Νησιώτη μεσοεπιθετικό  Αγγελο Σαραντόπουλο που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αστέρα Τρίπολη, Καλαμάτα, Μεσολόγγι, ενώ εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις. Πρόθεση είναι να υπάρξει ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή.