Σάββατο, 15 Αύγουστος 2015 16:24

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Ανακοίνωσε Κουρέα και Ντέρτζια

Γράφτηκε από τον

Δύο ακόμα μεταγραφές ανακοίνωσε χθες η Σπερχογεία. Πρόκειται για τους Βασίλη Κουρέα και Ελτον Ντέρτζια.

Ο πρώτος είναι 20 ετών, μεσοαμυντικός και έπαιζε πέρυσι στο Μεσσηνιακό και παλαιότερα στην Καλαμάτα και στον Α.Ο. Φαραί.
Ο Ντέρτζια είναι 30 ετών αμυντικός και τα τελευταία χρόνια φορούσε τη φανέλα της Ομόνοιας.
Η Σπερχογεία μετρά πλέον εννέα προσθήκες αφού το προηγούμενο διάστημα είχαν αποκτηθεί οι Σώκαλης, Δικαίος, Κουλόπουλος, Θ. Δημητρίου, Σωτηράκος, ενώ επέστρεψαν οι Π. Γιακουμής και Μαλλικούρτης.  Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ, μιας και υπάρχει προφορική συμφωνία με μεσοεπιθετικό που έπαιζε σε καλαματιανή ομάδα της Α' τοπικής, ενώ θα γίνουν 2 ακόμα προσθήκες.
Αγωνιστικά, η Σπερχογεία έδωσε την περασμένη εβδομάδα το πρώτο φιλικό με την Ανδρούσα και επικράτησε 3-1 χάρη σε γκολ των Σώκαλη, Κουλόπουλου και Καραχάλιου - για την Ανδρούσα σκόραρε ο Βλαχόπουλος). Το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό με τον Εθνικό Μελιγαλά αναβλήθηκε και για την ώρα το επόμενο φιλικό που έχει κλειστεί, είναι στις 22 Αυγούστου με το Διαβολίτσι.


Γιορτή για τα 35 χρόνια


Τα 35 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου θα γιορτάσει αύριο  η Σπερχογεία , με ένα μεγάλο πανηγύρι στην πλατεία της Σπερχογείας, όπου θα τραγουδήσει ο Ματθαίος Γιαννούλης.
 Γι' αυτό και αποφασίστηκε να μην γίνει κάποιο φιλικό και όλη η ομάδα να δώσει το "παρών" και να διασκεδάσει.