Παρασκευή, 21 Αύγουστος 2015 13:42

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σήμερα έρχεται ο Τορεζάνι, πάει και για σέντερ μπακ

Γράφτηκε από τον

Σήμερα Παρασκευή αναμένεται στην Καλαμάτα ο Φράνκο Τορεζάνι (φωτό)...

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έπαιζε στην Κόλον Σάντα Φε, ενώ στην Ελλάδα έχει φορέσει και τη φανέλα της Ζακύνθου και του Ορφέα Ελευθερούπολης και έχει συμφωνήσει με την "Μαύρη Θύελλα". Πληροφορίες από την Ζάκυνθο λένε ότι πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη που μπορεί να ηγηθεί της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας.
Το βάρος πλέον θα πέσει στην απόκτηση εντός κεντρικού αμυντικού ακόμη, με τον οποίο θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.
Όσον αφορά το προχθεσινό φιλικό με τον Μεσσηνιακό, οι Μεσσήνιοι έδειξαν πως θέλουν ακόμη χρόνο και δουλειά, ωστόσο υπήρξαν και παίκτες που είχαν θετική παρουσία και άφησαν υποσχέσεις για την συνέχεια.
Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο την ομάδα νέων του Παναιτωλικού. Στην ομάδα του Αγρινίου θα έχουν ενσωματωθεί και όσοι παίκτες της ανδρικής ομάδας του μείνουν εκτός αποστολής του Δευτεριάτικου αγώνα της Σούπερ Λίγκας με τον Παναθηναϊκό, οπότε οι Μεσσήνιοι περιμένουν ότι θα έχουν ένα εξαιρετικά ισχυρό αντίπαλο απέναντι τους την Κυριακή.