Σάββατο, 22 Αύγουστος 2015 14:09

Πρεμιέρα στην Σούπερ Λίγκα

Γράφτηκε από τον

Με τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας αρχίζει, το νέο πρωτάθλημα της Super League, μία διοργάνωση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μετά από αρκετά χρόνια, θα ανταγωνισθούν όλοι οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η επιστροφή της ΑΕΚ και του Ηρακλή στα «σαλόνια», η ενίσχυση του ΠΑΟΚ, η σταθερά βελτιούμενη εικόνα του Παναθηναϊκού και οι ανερχόμενες δυνάμεις όπως ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος, υπόσχονται μία ενδιαφέρουσα χρονιά, όπου βέβαια ξεχωρίζει ο νταμπλούχος Ολυμπιακός που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια.
Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στην διατήρηση των κεκτημένων, υποδεχόμενοι τον Πανιώνιο σε μία αναμέτρηση με λογικό και καθαρό φαβορί. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού που δεν έπεισε στα φιλικά, με τους «πράσινους» να βρίσκονται πιό κοντά στην νίκη, όπως και η ΑΕΚ που σ΄ένα γεμάτο από φιλάθλους της ΟΑΚΑ και με τον Ντιέγκο Μπουονανότε να παίρνει χρόνο συμμετοχής, θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά με στόχο το «τρίποντο». Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Ξάνθη σε μία ανοικτή αναμέτρηση, ενώ ο Ατρόμητος είναι το φαβορί φιλοξενώντας τον Λεβαδειακό που έμεινε στην κατηγορία λόγω του υποβιβασμού της Κέρκυρας. Ακόμη, ο Αστέρας Τρίπολης έχει δύσκολη αποστολή στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, ενώ χωρίς ξεκάθαρο φαβορί θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Καλλονή-Ηρακλής και Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σήμερα
Καλλονή - Ηρακλής (7.15 μ.μ.)
Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης (7.15 μ.μ.)
ΑΕΚ - Πλατανιάς (9.30 μ.μ.)

Κυριακή
Ατρόμητος - Λεβαδειακός (7.15 μ.μ.)
Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα (7.15 μ.μ.)
ΠΑΟΚ - Ξάνθη (7.15 μ.μ.)
Ολυμπιακός - Πανιώνιος (9.30 μ.μ.)

Δευτέρα
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (9.30 μ.μ.)