Κυριακή, 23 Αύγουστος 2015 10:11

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Θέλει καλύτερη πορεία από την περσινή σεζόν

Γράφτηκε από τον

Να πραγματοποιήσει μια πορεία καλύτερη από την περσινή έχει ως στόχο του ο Απόλλωνας Πεταλιδίου που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα την προετοιμασία του.


Παρουσία σύσσωμης της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο Μιχάλη Αυγουλέα, τον προπονητή Κώστας Πλακουδάκη και τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέους έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο του Πεταλιδίου, που θα αποτελέσει και τη νέα περίοδο την έδρα της ομάδας.
Ο Απόλλωνας στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα στηριχθεί στο περσινό έμψυχο δυναμικό συν τους τρεις παίκτες που αποκτήθηκαν τη μεταγραφική περίοδο. Ο λόγος για τους Βασίλη Κουτσολία από Ακρίτα Κορώνης, Ηλία Φλέσσα από την Εράνη και Δανιήλ Σταυρόπουλο από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση και άλλου ποδοσφαιριστή, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν προχωρήσει τις επαφές με τον υποψήφιο στόχο και αναμένεται το επόμενο διάστημα να κλείσει θετικά η υπόθεση. Να σημειωθεί ότι από την ομάδα δεν έχει αποχωρήσει μέχρι στιγμής κανένας ποδοσφαιριστής.
Στο πάγκο θα βρίσκεται φέτος για δεύτερη σερί περίοδο ο Κώστας Πλακουδάκης, που είχε αναλάβει προπονητής πέρσι τον Οκτώβριο.
Η ομάδα θα προετοιμαστεί για το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής, αλλά και για τον αγώνα κυπέλλου με την Κυπαρισσία, που προηγείται.