Σάββατο, 22 Αύγουστος 2015 09:02

Διήμερο σεμινάριο προετοιμασίας για διαιτητές βοηθούς και παρατηρητές στον Κορδία

Γράφτηκε από τον

Σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο προετοιμασίας για τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας της Μεσσηνίας.


Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνουν και γραπτές εξετάσεις στις οποίες θα πάρουν μέρος όλοι οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας.
Το σεμινάριο και οι εξετάσεις θα γίνουν και το Σάββατο και την Κυριακή στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, από τις 10 π.μ. έως τις 12 μ.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΜ μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Όσοι δεν προσέλθουν τις ανωτέρω ημερομηνίες για τις εξετάσεις ευκαιρία για να δώσουν θα έχουν μόνο τον μήνα Ιανουάριο 2016.
Για να γίνει δεκτή η συμμετοχή των διαιτητών  στα σεμινάρια πρέπει να προσκομίσουν κατά την προσέλευσή τους :
1. Οφθαλμολογική εξέταση με γνωμάτευση για την οπτική οξύτητα και αντίληψη χρωμάτων.
2. Γνωμάτευση από παθολόγο για την κατάσταση της υγείας τους.
3. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου.
Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν όσοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015  καθώς και όσοι κατά την περίοδο αυτή απείχαν λόγω στράτευσης ή λόγω σπουδών.
Επίσης θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την ΕΔ/ΕΠΣΜ καθώς και προς τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.
Οι παρατηρητές διαιτησίας πέραν της αίτησης που έχουν υποβάλλει, κατά την προσέλευσή τους  θα πρέπει να προσκομίσουν και το αντίγραφο ποινικού μητρώου.
Διαιτητής ή παρατηρητής διαιτησίας που δεν θα συμμετάσχει στο σεμινάριο δεν θα έχει δικαίωμα αξιολόγησής του για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016».