Κυριακή, 23 Αύγουστος 2015 17:34

Συνεχίζεται η ενίσχυση της Δόξας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της Δόξας Καλαμάτας η οποία τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής έχοντας τον Δημήτρη Ξυγκώρο στον πάγκο της.

Η ομάδα της Καλαμάτας μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει 15 μεταγραφές.
Συγκεκριμένα οι παίκτες που θα φορούν τη φανέλα της Δόξας την προσεχή αγωνιστική περίοδο είναι οι Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Αλέξης Γεωργουδιός, Νίκος Κορδελάκος από τον Απόλλωνα Καλαμάτας, Γιάννης Γενεόπουλος από Ολυμπιακό Λεωνιδίου, Σωτήρης Σπύρης από Ίκαρο Καλαμάτας, Φώτης Φιλόπουλος από Ακαδημία Πάμισος, Ντοριάν Μπογκντανάϊ από Ενωμένα Σωματεία Καλαμάτας, Νίκος Μητρόπουλος από Αστέρα Αρφαρών και Μιχάλης Γυφτοχρήστος από Αστέρα Μικρομάνης, Παναγιώτης Δεικτάκης, Νίκος Κουτσουδάκης από ΑΟ Φαραί, Νίκος Καλαμουδάκος από Αιθαία, Βασίλης Π. Δημητρίου, Διαμαντής Δημητρίου, Βασίλης Δημητρίου από Άμφεια,
Αντίθετα δεν συνεχίζουν στη Δόξα οι Γιώργος Καμπουγέρης, Δημήτρης Μακαντάσης, Νίκος Γιακουμής, Χρήστος Λαμπρόπουλος, Αποστόλης Γκολώνης και Κώστας Γιαννακόπουλος., Κώστας Κορομηλάς.

Τη Δευτέρα η πρώτη συνάντηση,
την Τρίτη ξεκινά προετοιμασία

Την Τρίτη 25 Αυγούστου θα ξεκινήσει η Δόξα Καλαμάτας την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης, στις 25 του μήνα θα ξεκινήσει η προετοιμασία στις 6.30 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο "Παναγιώτης Μπαχράμης" και μία ώρα αργότερα θα γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός για να πάει καλά η χρονιά, χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς ή άλλα προβλήματα
Μια ημέρα νωρίτερα, τη Δευτέρα στις 7.30 το βράδυ στα γραφεία της ομάδας στο Ανατολικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά, παρουσία της διοίκησης. Εκεί αφού μοιραστεί το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια ο νέος προπονητής Δημήτρης Ξυγκώρος θα τους ενημερώσει για το πρόγραμμα της προετοιμασίας.