Σάββατο, 22 Αύγουστος 2015 08:45

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ηρθε και αισιοδοξεί ο Τορεζάνι - Κοντά σε Βούλγαρο αμυντικό

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη του προπόνηση με την "Μαύρη Θύελλα" πραγματοποίησε χθες το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Φράνκο Τορεζάνι.


Ο Αργεντίνος μέσος μάλιστα φάνηκε ενθουσιασμένος από την πρώτη του γνωριμία με την πόλη και την ομάδα και δήλωσε αισιόδοξος για την συνέχεια.
«Η Καλαμάτα είναι πολύ ωραία πόλη, έχει καλή ομάδα και καλούς ανθρώπους και ξέρω μερικούς από τους παίκτες της. Θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα ψηλά. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να τρέξω, να δημιουργήσω και να σκοράρω βοηθώντας με όσο μπορώ την ομάδα».
Ο Τορεζάνι έπαιζε στην Κόλον Σάντα Φε, ενώ στην Ελλάδα έχει φορέσει και τη φανέλα της Ζακύνθου πρόπερσι και του Ορφέα Ελευθερούπολης πέρυσι.
Πρόπερσι είχε 24 συμμετοχές και 4 γκολ στην Β' εθνική με την Ζάκυνθο και ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του, ενώ σχετικά μέτρια ήταν η περσινή του παρουσία στον Ορφέα.
Με την απόκτηση του Τορεζάνι η Καλαμάτα προσπαθεί να κλείσει και ένα κεντρικό αμυντικό ώστε να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις για αυτή την περίοδο.
Οι Μεσσήνιοι μάλιστα είναι κοντά σε Βούλγαρο παίκτη και πιθανόν η μεταγραφή να ολοκληρωθεί τα επόμενα 24ώρα.

Φιλικό την Κυριακή με τους
νέους του Πανατωλικού

Αύριο Κυριακή στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο η Καλαμάτα θα παίξει νέο φιλικό με αντίπαλο την ομάδα νέων του Παναιτωλικού. Στην ομάδα του Αγρινίου θα έχουν ενσωματωθεί και όσοι παίκτες της ανδρικής ομάδας του μείνουν εκτός αποστολής του Δευτεριάτικου αγώνα της Σούπερ Λίγκας με τον Παναθηναϊκό, οπότε οι Μεσσήνιοι περιμένουν ότι θα έχουν ένα εξαιρετικά ισχυρό αντίπαλο απέναντι του.

Το πρόγραμμα
των φιλικών αγώνων

Όσον αφορά τα υπόλοιπα φιλικά ματς, την Τετάρτη 26 Αυγούστου η Καλαμάτα θα παίξει εκτός έδρας με το Διαβολίτσι, το Σάββατο 29 Αυγούστου έχει τον αγώνα κυπέλλου Μεσσηνίας με το Ασπρόχωμα εκτός έδρας, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Γυθείου, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου θα παίξει εκτός έδρας με τον ΑΟ Λεβάντε (στη Ζάκυνθο), στις 9 Σεπτεμβρίου θα παίξει με την Ομόνοια Καλαμάτας και στις 12 Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί τον Παναιγιάλειο.
• Συναυλία με τον καλλιτέχνη Παντελή Παντελίδη διοργανώνει σήμερα Σάββατο η "Μαύρη Θύελλα" στην Δυτική Ακτή live και προσμένει από τον φίλαθλο κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα.