Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2015 18:46

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δεν αλλάζουν το πρόγραμμα προετοιμασίας, παρά το ματς κυπέλλου με Εράνη

Γράφτηκε από τον

Την Εράνη καλείται να αντιμετωπίσει ο Εθνικός Μελιγαλά στο πλαίσιο της β' φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας.


Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Μελιγαλά και είναι από αυτές που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα.
Στον Εθνικό αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με την σοβαρότητα που απαιτείται, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα αλλάξουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Αλλωστε αυτή την περίοδο, οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στο βασικό στάδιο προετοιμασίας τους, όπου κύριο μέλημα των προπονητών είναι να τις ετοιμάσουν για τον κύριο στόχο που είναι το πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετάσχουν.
Το ίδιο ισχύει και την ομάδα του Μελιγαλά, όπως υποστήριξε και ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος μιλώντας για αυτό το παιχνίδι, αλλά και την προετοιμασία χθες στο "Notosport", δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι κυπέλλου. Σίγουρα είναι σημαντικό όταν αντιμετωπίζεις την Εράνη που είναι πολύ καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και έχει ιστορία στο κύπελλο. Ομως δεν θα αλλάξουμε το πρόγραμμα μας. Αυτή την εβδομάδα θα κάνουμε καθημερινά προπονήσεις και δεν θα προσαρμόσουμε την προετοιμασία μας στο παιχνίδι του κυπέλλου. Σε ότι αφορά την προετοιμασία μέχρι τώρα όλα πηγαίνουν καλά. Τα παιδιά ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους και ακολουθούν το καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων».
Στο παιχνίδι με την Εράνη δεν θα δώσει το "παρών" ο Γιάννης Κοψαχείλης, γιατί ενσωματώθηκε στην προετοιμασία το τελευταίο διάστημα και δεν έχει μπει σε ρυθμό με την υπόλοιπη ομάδα.
Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς η διοίκηση σε συνεργασία με τον κ. Καλόμαλο βρίσκονται σε αναζήτηση κάποιων παικτών.