Παρασκευή, 28 Αύγουστος 2015 13:01

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Παρελθόν Μιχάλοφ και Κεϊτά

Γράφτηκε από τον

Η έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της Καλαμάτας δεν θα βρει στην ομάδα τους Ιβο Μιχάλοφ (φωτό) και Μοχάμεντ Κεϊτά.

Οι δύο παίκτες δεν έπεισαν το τεχνικό τιμ της ομάδας στο σύντομο διάστημα της παραμονής τους και έτσι δεν θα συνεχίσουν στην "Μαύρη Θύελλα".
Να θυμίσουμε ότι ο Μιχάλοφ είχε έρθει πριν 20 μέρες ενώ ο Κεϊτά ήταν και πέρυσι στην ομάδα. Αρχικά αποχώρησε, επέστρεψε λίγες μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας όμως δεν έπεισε τον Κώστα Κλάδη.

Σε αναμονή δελτίων
για το ματς κυπέλλου….

Από εκεί και πέρα, η Καλαμάτα προπονήθηκε χθες στο γήπεδο της Μικρομάνης όπου θα γίνει και η σημερινή προπόνηση. Αύριο Σάββατο η ομάδα θα παίξει εκτός έδρας με το Ασπρόχωμα (5 μ.μ.) για την β' φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας σε νοκ άουτ αγώνα, ενώ την Κυριακή θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Γυθείου σε φιλικό ματς (6 μ.μ.) στο Δημοτικό Στάδιο.
Στο μεταξύ, τα δελτία των παικτών που έχουν φτάσει στα γραφεία της ομάδας δεν είναι πολλά και έτσι οι επιλογές του Κώστα Κλάδη θα είναι περιορισμένες.
Συγκεκριμένα, έχουν έρθει τα δελτία των Δούμουρα, Διαμαντή, Αθανασόπουλου, Μπινιχάκη, Καραλή, Καμένου και Χαλκιαδάκη ενώ ενεργά από πέρυσι είναι αυτά των νεαρών Βασιλόπουλου, Κουντάνη, Κακκαλή, Νικολόπουλου και Γκαρμίρη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι Θωμάς, Νινιός, οι οποίοι όμως δεν υπολογίζονται για αύριο. Ο πρώτος θα αναχωρήσει αύριο καθώς έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα beach soccer και θα επιστρέψει στις 6 Σεπτεμβρίου ενώ ο Νινιός έχει ίωση.
Σήμερα Παρασκευή οι Μεσσήνιοι αναμένουν να ετοιμαστούν και άλλα δελτία ώστε να αυξηθούν οι παίκτες που θα έχει στην διάθεση του αύριο ο Κλάδης.