Παρασκευή, 28 Αύγουστος 2015 13:18

Με εκλογές επιστρέφει στην ΕΠΟ η ΕΠΣ Θεσσαλίας

Γράφτηκε από τον

Η Γ.Σ. της ΕΠΟ επικύρωσε την απόφαση για αποκλεισμό της ΕΠΣ Θεσσαλίας από τις τάξεις της, καλώντας την να προχωρήσει σε εκλογές για νέα διοίκηση προκειμένου να επανέλθει ξανά ως μέλος της ομοσπονδίας.


Με 142 «ναι», 8 «όχι» (ΕΠΣ Άρτας, ΕΠΣ Ηλείας, ΠΑΟΚ), 4 «παρών» (ΕΠΣ Ηρακλείου, Παναθηναϊκός) και 3 «αποχές» (ΕΠΣ Λάρισας), η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ επικύρωσε την απόφαση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, με την οποία αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της ΕΠΣ Θεσσαλίας, λόγω των προσφυγών της στα πολιτικά δικαστήρια για να ανατρέψει τη διοίκηση της ΕΠΟ.
Παράλληλα, το σώμα υιοθέτησε και ενέκρινε την πρόταση του προέδρου της ομοσπονδίας, Γιώργου Γκιρτζίκη, για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει η ΕΠΣ Θεσσαλίας να επανέλθει ως μέλος. Συγκεκριμένα, προτάθηκε η διενέργεια εκλογών από τη νυν διοίκηση της ΕΠΣΘ, ώστε να εκλεγεί νέα και να αρθεί η ποινή. Μια πατέντα, που μόνο η ΕΠΟ του Γκιρτζίκη θα μπορούσε να σκεφτεί (να διενεργήσει εκλογές διοίκηση Ένωσης που η ίδια η ΕΠΟ δεν αναγνωρίζει!)…
Από τις τοποθετήσεις των μελών της Γ.Σ., ξεχώρισε αυτή του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένου, που διαμαρτυρήθηκε δικαίως για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε η ΕΠΣ Θεσσαλίας σε ακρόαση προκειμένου να απολογηθεί.
Πηγή: sdna.gr