Σάββατο, 29 Αύγουστος 2015 10:17

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Κύπελλο σήμερα με Ασπρόχωμα, φιλικό αύριο με Ολυμπιακό Γυθείου

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Κύπελλο σήμερα με Ασπρόχωμα, φιλικό αύριο με Ολυμπιακό Γυθείου

Το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι της θα δώσει σήμερα Σάββατο η Καλαμάτα η οποία θα φιλοξενηθεί στις 5 μ.μ. από το Ασπρόχωμα σε νοκ άουτ αγώνα στο πλαίσιο της β' φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Μετά την κατάργηση του κυπέλλου της Γ' εθνικής από φέτος οι ομάδες της τρίτης κατηγορίας της χώρας θα συμμετέχουν στα κύπελλα των ενώσεων τους και έτσι η Καλαμάτα επιστρέφει στο Κύπελλο Μεσσηνίας μετά από πέντε χρόνια.
Στο σημερινό ματς πάντως ο Κλάδης δεν θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του αφού δεν έχουν εκδοθεί ακόμη όλα τα δελτία των νεοαποκτηθέντων παικτών. Οι Μεσσήνιοι έχουν στα χέρια τους 18 δελτία, των Δούμουρα, Διαμαντή, Αθανασόπουλου, Μπινιχάκη, Καραλή, Καμένου Χαλκιαδάκη, Κερμενίδη, Αριστομενόπουλου, Γιακουμή, Πιτσιλή, Βασιλόπουλου, Κουντάνη, Κακκαλή, Νικολόπουλου, Γκαρμίρη, Θωμά και Νινιού. Οι δύο τελευταίοι όμως δεν θα παίξουν σήμερα. Ο Θωμάς θα αναχωρήσει σήμερα καθώς έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα beach soccer και θα επιστρέψει στις 6 Σεπτεμβρίου ενώ ο Νινιός έχει ίωση.
Δράση όμως έχει το πρόγραμμα και αύριο Κυριακή για την μεγάλη ομάδα του Νομού. Συγκεκριμένα η Καλαμάτα θα φιλοξενήσει στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο τον Ολυμπιακό Γυθείου σε φιλικό ματς. Είναι η ομάδα που πήρε την δεύτερη θέση στο περσινό πρωτάθλημα της Α' τοπικής Λακωνίας, πίσω από την πρωταθλήτρια ΑΕ Σπάρτης.

Περίπτερο στην
3η Λευκή Νύχτα

Το δικό της περίπτερο θα έχει η μπουτίκ της Καλαμάτας σήμερα στην 3η Λευκή Νύχτα.
Όπως ανακοινώθηκε από το τμήμα μάρκετινγκ, η μπουτίκ θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας για να προμηθεύσει μικρούς και μεγάλους φίλους της "Μαύρης Θύελλας" με αξεσουάρ και αναμνηστικά με το σήμα της αγαπημένης τους ομάδας.