Σάββατο, 29 Αύγουστος 2015 13:24

ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: «Στόχος μας η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας», δηλώνει ο Δ. Ξυγκώρος

Γράφτηκε από τον

Με στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα κάνει πρώτα αθλητισμό και μετά πρωταθλητισμό, η Δόξα ξεκίνησε την Τρίτη το απόγευμα την προετοιμασίας της για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.


Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ξυγκώρος μιλώντας στο "Notosport": «Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της διοίκησης που με επέλεξαν για να αναλάβω προπονητής της Δόξας. Εύχομαι σε όλο το αθλητικό τμήμα της ομάδας καλή χρονιά με υγεία και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Επίσης σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Μεσσηνίας καλή χρονιά. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα κάνει πρώτα αθλητισμό και μετά πρωταθλητισμό. Εχουν έρθει πολλά νέα πρόσωπα, που είναι και καλοί παίκτες και θα βοηθήσουν από την πλευρά τους για να τα καταφέρουμε. Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας».
Από την πλευρά της η πρόεδρος της Δόξας, Μαρία Ράλλη μας είπε: «Καταρχήν να ευχηθώ καλή ποδοσφαρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Να υπάρχει ενότητα στην ομάδα, να πάμε ψηλά και γιατί όχι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τον κ. Ξυγκώρο που ανέλαβε προπονητής στην ομάδα μας. Με τις τεχνικές γνώσεις που θα προσφέρει πιστεύω να πετύχουμε τους στόχους μας. Επίσης ευχαριστώ και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που είναι δίπλα μου σε κάθε εκδήλωση της ομάδας. Ακόμη ευχαριστώ τους παίκτες, παλιούς και νέους με ήθος και γνώσεις στο ποδόσφαιρο και ευελπιστώ ότι θα κάνουν το καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο "Π. Μπαχράμης" και αμέσως μετά ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός, τον οποίο τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος Κώστας Ράλλης πατέρας της προέδρου της ομάδας, Μαρίας.
Ο Δημήτρης Ξυγκώρος, που ανέλαβε φέτος την τεχνική καθοδήγηση της Δόξας θα έχει συνεργάτη του, τον Αλέκο Παπαδόπουλο.
Οι παίκτες που θα στηριχθεί στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς είναι οι Παναγιώτης Αθανασάκης, Γιάννης Ανδριανόπουλος, Νίκος Βρυώνης, Νίκος Γαρατζιώτης, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Βλάσσης Γιαννακόπουλος, Μιχάλης Γκελής, Γιώργος Δεικτάκης, Γιάννης Δημητρακάκος, Λεωνίδας Δημητρίου, Αργύρης Δούσης, Χρήστος Δωδέκατος, Νικήτας Κακκαβάς, Ματθαίος Καραμπαμπάς, Παναγιώτης Καργάκος, Σπύρος Κάτσος, Νίκος Κοσυφολόγος, Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, Αδαμάντιος Κωνσταντακόπουλος, Παναγιώτης Λαλάκος, Δημήτρης Λεονταρίτης, Μιχάλης Λυμπερόπουλος, Αντώνης Λυμπερόπουλος, Σταύρος Λυριτζής, Βασίλης Μανεσιώτης, Κώστας Μανωλόπουλος, Παρασκευάς Μανωλούδης, Γιώργος Μητσέας, Μιχάλης Μπάλας, Γιώργος Μπούνας, Γιώργος Μπρούμας, Γιάννης Πλάγος, Κώστας Πλάγος, Κώστας Σαμπατάκος, Θανάσης Σαραντόπουλος, Κώστας Σερπάνος, Δημήτρης Σιψάς, Κώστας Σοκιανός, Φώτης Τεντζογλίδης, Κώστας Τσαγάρης, Γιάννης Τσατάς, Γιώργος Φελεμέγκας, Ηλίας Φράγκος, Σταύρος Δημόπουλος, Χρήστος Παρθένιος που αποτελούν το υπάρχουν έμψυχο δυναμικό.
Επίσης στη διάθεση του έμπειρου προπονητή θα βρίσκονται και οι 20 παίκτες που αποκτήθηκαν στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Μάλιστα οι Κώστας Κονταργύρης, Βασίλης Ντοχάς και Παναγιώτης Λυμπερόπουλος αποκτήθηκαν την Τρίτη. Οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες είναι οι Παναγιώτης Δεικτάκης, Βασίλης Ι. Δημητρίου, Γιάννης Δημητρίου, Διαμαντής Δημητρίου, Αλέξανδρος Γεωργουδιός, Βασίλης Π. Δημητρίου, Παναγιώτης Γαϊτάνης, Νίκος Καλαμουδάκος, Νίκος Κουτσουδάκης, Νίκος Κορδελάκος, Νίκος Μητρόπουλος, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Φώτης Φιλόπουλος, Σωτήρης Σπύρης, Ντόριαν Μπογκντανάϊ, Μιχάλης Γυφτοχρήστος, Γιάννης Γενεόπουλος.
Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στο "Π. Μπαχράμης" με καθημερινές προπονήσεις και στη συνέχεια με τη διεξαγωγή και φιλικών αγώνων ώστε να κτιστεί η ομάδα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.