Τρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2015 20:43

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ": Σπερχογεία - Ομόνοια το ζευγάρι του τελικού

Γράφτηκε από τον
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ": Σπερχογεία - Ομόνοια το ζευγάρι του τελικού

Η Σπερχογεία και η διοργανώτρια Ομόνοια (φωτό) ήταν οι νικητές των σημερινών ημιτελικών στο τουρνουά ποδοσφαίρου, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του επί σειρά ετών παράγοντα και εκ των ιδρυτών του Καλαματιανού συλλόγου Γιώργου Λουκαρέα.

Η Σπερχογεία νίκησε με 5-2 τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης και η Ομόνοια με 4-3 στα πέναλτι τον Απόλλωνα Καλαμάτας, καθώς η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Ετσι θα αναμετρηθούν στον αυριανό μεγάλο τελικό στις 6.30 το απόγευμα, ενώ νωρίτερα στις 5 μ.μ. θα παίξουν στον μικρό τελικό ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Αμφότερα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας".

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-5
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Σπερχογεία νίκησε με 5-2 τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό. Ο Μυλωνάς με πέναλτι στο 5' έκανε το 1-0 και στο 8' ο Χριστόπουλος ισοφάρισε σε 1-1. Στο 19' ο Καραματσούκης έκανε το 1-2 και στο 22' ξανά ο Χριστόπουλος το 1-3. Στο 40' ήταν η σειρά του Κουλόπουλου να σκοράρει για το 1-4. Ο Ζέρβας μείωσε στο 60' σε 2-4 και στο 65' ο Σώκαλης διαμόρφωσε το τελικό 2-5. Ο Πανιώνιος είχε δοκάρι στο 55' με τον Σταθούρο.
Στα αξιοσημείωτα και το ντεμπούτο του Ντούζια με τη Σπερχογεία. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός αγωνιζόταν  πέρυσι στον Εθνικό Μελιγαλά.
Τον αγώνα διαιτήτευσε μόνο ο Μπασιλάρης.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Αναγνωστόπουλος, Μπαλίκος, Δρούλιας, Σπυρόπουλος, Χονδρόπουλος, Ζέρβας, Μπισμπίκος, Καλογερόπουλος, Σινόπουλος, Μυλωνάς, Μιχόπουλος. Επαιξαν και οι Σταθούρος, Δημητρόπουλος, Μπουγιούκος, Γεωργακόπουλος, Ψυχογιός, Ισκάκης, Μπουζιάνης.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Π. Γιακουμής, Μούστος, Κουμούτσος, Ντέρτζια, Ντούζια, Ι. Γιακουμής, Παπανικολόπουλος, Ζουμπόπουλος, Χριστόπουλος, Καραματσούκης, Ι. Καραχάλιος. Επαιξαν και οι Σώκαλης, Γεωργαντάς, Κουλόπουλος, Η. Καραχάλιος, Τσούλος, Μαλλικούρτης, Σωτηράκος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Κ. - ΟΜΟΝΟΙΑ 3-4 στα πέναλτι (0-0 κ.α)
Η διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε για να αναδειχθεί νικητής στο δεύτερο ζευγάρι. Ομόνοια και Απόλλωνας έμειναν στο 0-0 στα 60 λεπτά (30 το κάθε ημίχρονο), με τον Απόλλωνα να έχει δοκάρι στο 55' με τον Αντωναίο. Στη "ρώσικη ρουλέτα" η Ομόνοια νίκησε με 4-3. Για τους νικητές ευστόχησαν οι Μπουραντώνης, Λυμπερόπουλος, Πετράκος, Τάφα και αστόχησαν οι Αγγελής (απέκρουσε ο Κουτίβας) και Χατζηπαναγιώτης (άουτ). Από τον Απόλλωνα ευστόχησαν οι Κλουβάτος, Δ. Τσουλάκος και Μπραχίμι και αστόχησαν οι Αντωναίος (άουτ), Π.Πανταζής (άουτ) και Σαραντόπουλος (απέκρουσε ο Γιαννούλης).
Τέλος, να σημειωθεί ότι η Ομόνοια απέκτησε τον 24χρονο γκολκίπερ Τζουλιάνο Λένγκις από τη Ζαχάρω.
Το ματς διαιτήτευσε ο Μπλάνας με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Μιχαλόπουλο.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουτίβας, Μάλαμας, Παυλάκος, Δ. Πανταζής, Κλουβάτος, Κορομηλάς, Στ. Τσουλάκος, Πετράκος, Σκιάς, Ροβολής, Σαραντόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Στριλίγκας, Π. Πανταζής, Αντωναίος, Λάζαρης, Δ. Τσουλάκος, Μάλι, Μπραχίμι, Στ. Μαργιόλης, Γαλανόπουλος, Χρ. Μαργιόλης, Γιακουμής.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μέτσος, Κ. Κοστρίβας, Αναζίκος, Πετράκος, Δ. Κοστρίβας, Πετριτάι, Δρογγίτης, Τάφα, Λυμπερόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Κατσίβας.
Αγωνίστηκαν και οι Μπουραντώνης, Αγγελής, Τζίκας, Δημόπουλος, Γιάννακας, Γιαννούλης.