Τετάρτη, 02 Σεπτέμβριος 2015 12:24

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Περιμένουν πολλά από τον Κραστόβτσεφ με το... πλούσιο βιογραφικό

Γράφτηκε από τον

Το καλύτερο για το τέλος φαίνεται ότι φύλαγε η "Μαύρη Θύελλα"...

Η Μεσσηνιακή απέκτησε την τελευταία μέρα του καλοκαιριού, τον Ενιο Κραστόβτσεφ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έχοντας αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στην πατρίδα του τη Βουλγαρία και το Αζερμπαϊτζάν. Ενδεικτικό ότι ο 31χρονος φορ έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Βουλγαρίας με τη Λέφσκι, με την οποία έχει αγωνιστεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ το 2009 (με Σάλσμπουργκ 15 λεπτά και Βιγιαρεάλ 38 λεπτά), αλλά και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2008. Συγκεκριμένα έπαιξε  68 λεπτά στο ματς με αντίπαλο την Μπάτε, ενώ έχει και μια πεντάλεπτη συμμετοχή κόντρα στη Ντεμπρετσένι.
Ολες με τη φανέλα της Λέφσκι. Ακόμα έπαιξε προκριματικά στο Γιουρόπα Λιγκ και το 2011 με την Αζάλ Μπακού κόντρα στη Μινσκ (45 και 90 λεπτά, εντός και εκτός έδρας). Ο Κραστόβτσεφ ξεκίνησε την καριέρα του από την Μάρεκ Ντούπνιτσα και έπαιξε στη συνέχεια σε Λέφσκι Σόφιας, Ιντερ Μπακού, Αζάλ Μπακού, Σπάρτακ Βάρνας και πέρυσι στη Μάρεκ Ντούπνιτσα.
Στην Καλαμάτα θεωρούν ότι είναι από τις πιο δυνατές μεταγραφές στη Γ' εθνική και προσμένουν να κάνει τη διαφορά, φορτώνοντας με πολλά γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.
Ο Κραστόβτσεφ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ώστε φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Και φυσικά δεν θα αγωνιστεί στο προσεχές ματς κυπέλλου με το Διαβολίτσι,
Με την απόκτηση του Βούλγαρου επιθετικού, η Καλαμάτα ενισχύθηκε αισθητά στη γραμμή κρούσης, αλλά η διοίκηση δεν θα πει όχι αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση στο μεσοαμυντικό σκέλος.
Αγωνιστικά, η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση στο Στάδιο, ενώ σήμερα οι παίκτες θα γυμναστούν πρωί και απόγευμα. Απουσιάζει ο Κωνσταντινίδης που έχει πάρει δύο μέρες άδεια.