Τετάρτη, 02 Σεπτέμβριος 2015 13:25

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: "Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο", λέει ο Δημάκης για το ματς με Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: "Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο", λέει ο Δημάκης για το ματς με Καλαμάτα

Δύο συνεχόμενες χρονιές το Διαβολίτσι έφθασε στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας, αλλά πρόπερσι η Κυπαρισσία και πέρυσι ο Τσικλητήρας Πύλου του έφραξαν το δρόμο για τον τελικό.

Φέτος ο ΑΟΔ απέκλεισε στο πρώτο του ματς στο θεσμό, τον φιναλίστ Απόλλωνας Καλαμάτας  Για να επαναλάβει όμως τις προηγούμενες πορείες, θα πρέπει να κάνει τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του, μιας και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τη "Μαύρη Θύελλα".
"Παίζουμε με τη μεγαλύτερη ομάδα του νομού και αυτό μας δίνει κίνητρο. Ξέρουμε ότι αντίπαλος είναι μια ομάδα μεγαλύτερης δυναμικότητας, αλλά δεν έχουμε καθόλου άγχος. Σεβόμαστε την Καλαμάτα, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο", λέει στο "Ν" ο Σωτήρης Δημάκης. Ο προπονητής του Διαβολιτσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους παίκτες για το ιστορικό ματς της Κυριακής στο Στάδιο, καθώς ο Θοδωρής Δασκαλάκης εξέτισε την ποινή του, ενώ διαθέσιμοι θα είναι και οι Δημόπουλος, Χριστόπουλος. Ο Σ. Δημάκης σχολίασε και το ματς με τον Απόλλωνα: "Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έκαναν ακριβώς αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Παρά την κούραση της προετοιμασίας και τη ζέστη, διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και περάσαμε δίκαια".