Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2015 16:18

ΔΩΡΙΟ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 2-1: Το καλό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για την πρόκριση

Γράφτηκε από τον

Με τέρματα που σημείωσε στο α' 45λεπτο, το Δώριο κέρδισε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του, τον Παπαφλέσσα Χώρας με 2-1 και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.


Οι νικητές εκμεταλλεύτηκαν την καλή παρουσία που είχαν στο πρώτο μέρος και τα δύο γκολ που έβαλαν αποδείχτηκαν αρκετά για να φτάσουν στη νίκη πρόκριση.
Ο Παπαφλέσσας Χώρας που ανέβασε την απόδοση του στην επανάληψη, κατόρθωσε να μειώσει νωρίς το σκορ και από εκεί και πέρα διεκδίκησε μέχρι το τέλος, όχι μόνο την ισοφάριση, αλλά και τη νίκη, όμως τελικά δεν κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος του αποτέλεσμα.
Στο 26' ύστερα από σύγχυση στην περιοχή ο Κωτσάκης με προβολή έκανε το 1-0. Στο 37' ο Ξυδιάς με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 53' φάουλ πάσα του Δημόπουλου στον Μπάρκα, αυτός με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς διαιτητές την Τσούκαλη και τον Αντωνόπουλο.
ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Γεωργιόπουλος (46' Τσιαμπούρης), Ι. Γκότσης, Κωτσάκης, Γκιάτα, Αθ. Γκότσης, Γιαννουκάκης (65' λ.τρ. Μαραγκός), Γεωργακόπουλος, Ξυδιάς, Γκρίτζαλης (40' λ.τρ. Βασιλόπουλος), Ψωρομύτης.
ΧΩΡΑ: Μαστροκωστόπουλος, Αν. Τσόπελας, Πλάγος, Μαθιός, Κωνσταντόπουλος, Κανελλόπουλος (78' Θ. Τσόπελας), Δημόπουλος, Επ. Τσέρτος, Μπάρκας, Αγγ. Τσέρτος, Γεβορι Αρντιτ.

Επιστροφή Στάθη Κωνσταντακόπουλου

Ο Στάθης Κωνσταντόπουλος είναι από τις τελευταίες μεταγραφές του Παπαφλέσσα Χώρας. Ο ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της ομάδας, είχε φύγει για σπουδές και φέτος επέστρεψε και θα συμμετέχει κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Να σημειωθεί ότι έπαιξε έναν χρόνο στη Θύελλα Κοντοδεσποτίου, ομάδας Α' τοπικής της Χαλκίδας.
Επίσης νέο απόκτημα είναι και ο τερματοφύλακας Θεμιστοκλής Μαστροκωστόπουλος, που αγωνιζόταν στον Ιπποκράτη Περιστερίου ομάδα Α' τοπικής Αθήνας.
Να σημειωθεί ότι εκτός από τους δύο παραπάνω παίκτες έχουν αποκτηθεί ο Επαμεινώνδας Τσέρτος από τον Τέλλο Άγρα και ο Γιώργος Λινάρος από την Εράνη.

Συνεργάτης ο Παναγιώτης Κάππος

Στο προπονητικό επιτελείο του Παπαφλέσσα ανήκει εδώ και λίγες ημέρες ο Παναγιώτης Κάππος. Ο έμπειρος τεχνικός θα είναι συνεργάτης του προπονητή Κώστα Λυμπεροπούλου.