Τρίτη, 08 Σεπτέμβριος 2015 08:48

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Κοντά σε Σωτηρόπουλο από Μανωλάδα, ικανοποίηση Κλάδη για το ματς με Διαβολίτσι, πιθανή αλλαγή στα φιλικά

Γράφτηκε από τον

Κοντά σε μια ακόμη μεταγραφή είναι η Καλαμάτα, που θέλει να προσθέσει ένα αμυντικό μέσο στο ρόστερ της. Αφού λοιπόν οι επαφές της περασμένης εβδομάδας με έμπειρο παίκτη Β' εθνικής δεν είχαν θετική κατάληξη, τα τελευταία 24ώρα οι Μεσσήνιοι στράφηκαν στον Σπύρο Σωτηρόπουλο που έπαιζε πέρυσι στην Δόξα Νέας Μανωλάδας, ενώ πρόπερσι αγωνίστηκε επίσης στην Γ' εθνική με την φανέλα του Άρη Αιτωλικού.


Ενδεχομένως λοιπόν να καλυφθεί με τον Σωτηρόπουλο το κενό που εκτιμάται ότι υπάρχει στην μεσαία γραμμή.
 
Ικανοποίηση Κλάδη
για το ματς κυπέλλου

Όσον αφορά το νικηφόρο Κυριακάτικο (4-0) ματς Κυπέλλου με το Διαβολίτσι, ο Κώστας Κλάδης έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε, ωστόσο τονίζει ότι η ομάδα δεν είναι ακόμη στο επιθυμητό σημείο.
«Ήταν θετική η εικόνα μας ωστόσο γνωρίζουμε ότι χρειάζεται δουλειά ακόμη. Aν συνεχίσουν οι παίκτες με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει», τόνισε ο τεχνικός της Καλαμάτας.


Την Πέμπτη η κλήρωση,
αλλαγή στα φιλικά;

Να θυμίσουμε ότι μεθαύριο Πέμπτη έχει προγραμματιστεί η κλήρωση της Γ' εθνικής με την σέντρα να πηγαίνει - λογικά -  για τις 27 Σεπτεμβρίου.
Όσον αφορά τα φιλικά ματς της Καλαμάτας, το Σάββατο θα γίνει κανονικά το προγραμματισμένο εκτός έδρας τεστ με την Κόρινθο. Την Κυριακή η Καλαμάτα είχε προγραμματίσει να παίξει, ξανά εκτός έδρας, με τον Ιωνικό. Υπήρξε όμως η σκέψη να αποφευχθεί διπλό ταξίδι και αντί του αγώνα με τον Ιωνικό, την Κυριακή να παίξει η Καλαμάτα εντός έδρας με τον ΑΟ Λεβάντε, ο οποίος θα είναι και αντίπαλος της στην Γ' εθνική. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει ποιο από τα δύο φιλικά θα δώσει τελικά την Κυριακή η Μεσσηνιακή ομάδα.