Τρίτη, 08 Σεπτέμβριος 2015 09:05

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ:"Ο μεγάλος στόχος είναι η άνοδος στη Γ' εθνική", λέει ο Κώστας Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ:"Ο μεγάλος στόχος είναι η άνοδος στη Γ' εθνική", λέει ο Κώστας Αργυρόπουλος

Με σκόρερ τους Παναγόπουλο και Κόλλια, η Κυπαρισσία νίκησε προχθές με 2-0 τον Πάμισο και πήρε το εισιτήριο για τους "8" του κυπέλλου Μεσσηνίας, αλλά και ψυχολογική ώθηση για την πρεμιέρα της Α' τοπικής.


Η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας άφησε εκτός θεσμού,  τον μεγάλο αντίπαλό της στο πρωτάθλημα και ο δρόμος για τον τελικό είναι πλέον ανοιχτός.
Επόμενο εμπόδιο ο Ολυμπιακός σε νοκ - άουτ ματς τον Οκτώβριο στην Καλαμάτα.
Η Κυπαρισσία θέλει να φθάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής, αλλά ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου και εν συνεχεία η άνοδος στη Γ' εθνική. Κάτι που επιβεβαιώνει και ο Κώστας Αργυρόπουλος, ο οποίος τέθηκε προχθές αντίπαλος με την πρώην ομάδα του.
"Μεγαλύτερος στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και η άνοδος στη Γ' εθνική, χωρίς να σημαίνει ότι δεν προσέχουμε το κύπελλο. Πήραμε μια δίκαιη νίκη μέσα από αντίξοες συνθήκες. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Μεσσηνίας. Μπήκαμε πολύ δυνατά, προηγηθήκαμε δίκαια και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο πέσαμε λίγο, γιατί θέλαμε να κρατήσουμε το σκορ και να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις.  Ο Πάμισος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά κρατήσαμε άνετα το μηδέν στην άμυνα. Ακόμα θέλω να πω ότι δεν υπήρχε καμία παράβαση στις φάσεις που διαμαρτύρεται ο αντίπαλος".
Ο έμπειρος μέσος εκτιμά στη συνέχεια ότι η Κυπαρισσία θα παρουσιαστεί καλύτερη: "Η νίκη αυτή μας δίνει ψυχολογία για το πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε την καθημερινή δουλειά με ομαδικό πνεύμα για να πετύχουμε τους στόχους μας και πέρα από την πρόκριση, κρατάμε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου".
Η Κυπαρισσία προετοιμάζεται πλέον για την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα, την Κυριακή στο Διαβολίτσι. Οι Μιλοσέσκι, Παπαγεωργίου και Παναγόπουλος που αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από το ντέρμπι, εκτιμάται ότι θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Από εκεί και πέρα, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Μιτρόφ, ενώ εκτός παραμένουν οι Ντουγέρογλου και Γ. Παναγόπουλος.