Τετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2015 18:24

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ικανοποίηση Μαυρέα, παρά τον αποκλεισμό - Το μυαλό στο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Η φετινή πορεία στο κύπελλο Μεσσηνίας σταμάτησε για τον Πάμισο στην Κυπαρισσία.

Η ομάδα της Μεσσήνης γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ΑΟΚ και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας, σ' ένα ντέρμπι που διεξήχθη κάτω από αφόρητη ζέστη. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, όπου οι ομάδες είναι ανέτοιμες.
Ο Πάμισος είχε πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο μέρος και άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν ουσιαστικοί. Ετσι οι Νησιώτες επικεντρώνονται πλέον στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Ηταν το πιο σημαντικό τεστ στην προετοιμασία. Εβγαλα θετικά και αρνητικά συμπεράσματα. Η ομάδα χτίζεται από την αρχή και χρειάζεται δουλειά. Εχουμε όμως πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Δεν πρόκειται να μας επηρεάσει αυτό το αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε περισσότερο στο γήπεδο για να γίνουμε ομάδα. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες έπαιξαν ρόλο, όπως και η εποχή. Αν το ματς γινόταν αργότερα, οι ομάδες θα παρουσίαζαν καλύτερο θέαμα", το σχόλιο του Αντώνη Μαυρέα για το ντέρμπι. Ο προπονητής του Παμίσου αναφερόμενος στη διαιτησία είπε ότι: "Δεν μου αρέσει και δεν θέλω να ασχολούμαι με τη διαιτησία. Θα πω όμως ότι ο κ. Αλεξέας και ο κ. Γεωργαντάς βρέθηκαν σε πολύ άσχημη μέρα".
Η συνέχεια για τους "πράσινους" περιλαμβάνει το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τη Σπερχογεία, με το οποίο αρχίζει το πρωτάθλημα της Α' τοπικής που είναι και ο μεγάλος στόχος.
Εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι έτοιμοι οι τραυματίες Μπαλαλάς, Τσουλάκος, ενώ αναμένεται να εκδοθεί το δελτίο του Κουρούπη ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.