Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2015 20:10

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 4-0: Τραγική εμφάνιση και βαριά ήττα στο πιο δύσκολο τεστ

Γράφτηκε από τον

Στο τελευταίο και πιο δύσκολο τεστ εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή, η "Μαύρη Θύελλα" ήταν απογοητευτική.

Η Μεσσηνιακή ομάδα γνώρισε βαριά φιλική ήττα με 4-0 από τον Παναρκαδικό, που θα είναι αντίπαλος της και στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, πέτυχαν 4 γκολ, είχαν ένα δοκάρι και κάποιες καλές φάσεις ακόμη, απέναντι σε μια Καλαμάτα που ήταν πολύ κακή σε όλες τις γραμμές, έκανε πολλά λάθη στην άμυνα και δεν φάνηκε επιθετικά.
Μάλιστα ο Κλάδης ξεκίνησε με ένα σχήμα που σε μεγάλο βαθμό προορίζεται για βασικό στο πρωτάθλημα, γεγονός που κάνει ακόμη πιο έντονο τον προβληματισμό από την χθεσινή εικόνα.
Μόλις στο 7' ο Παναρκαδικός άνοιξε το σκορ όταν ο Κώτσιρας έκανε τη σέντρα και ο Γαρυφαλλόπουλος με προβολή έκανε το 1-0.
Στο 31' οι Αρκάδες διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Καδάς με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Το 3-0 έγινε στο 58' όταν ο Μηλιώτης με κεφαλιά πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του.
Στο 68' ο Βελισσάρης έκανε την πάσα στον Καδά και αυτός με πλασέ από κοντά πέτυχε το 4-0 για τον Παναρκαδικό.
Στο 84' ο Παναρκαδικός είχε δοκάρι με τον Βελισσάρη και δύο λεπτά αργότερα η Καλαμάτα έχασε την μοναδική κλασική ευκαιρία της στο ματς με τον Κραστότσεφ να αστοχεί από πολύ καλή θέση.
Μετά το ματς ο προβληματισμός ήταν έντονος στο μελανόλευκο στρατόπεδο καθώς η ομάδα ήταν απογοητευτική στο τελευταίο της τεστ...
Διαιτητής ήταν ο Άρης Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο και  Τριανταφύλλου.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ:  (Γιώργος Αντωνόπουλος): Ψυχογιός, Γογωνάς, Μπούτας, Κυριακόπουλος, Μπεντεβής, Βελισσάρης, Δήμος, Κώτσιρας, Καδάς, Μηλιώτης, Γαρυφαλλόπουλο.
Έπαιξαν και οι Σταθόπουλος, Μέλλος, Μάνος, Μανέλης, Αρδάμης, Πετρόπουλος, Καστριτσέας, Άσσεν.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Θωμάς, Νινιός, Ίλιεφ, Λέγκα, Χαλκιαδάκης, Γαλανόπουλος, Κωνσταντινίδης, Λίπι, Αθανασόπουλος, Καρμενίδης, Τορεζάνι. Έπαιξαν και οι Μπιχινάκης, Καραλής, Κουντάνης, Δούμουρας, Παναγιωτόπουλος, Κραστότσεφ, Καμένος.