Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2015 17:55

Α.Σ. ΦΥΤΕΙΑΣ: Εφτασε τις 8 μεταγραφές με τους Δελφάκη, Βάγια

Γράφτηκε από τον

Την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του συνέχισε ο Α.Σ. Φυτειάς που προετοιμάζεται για τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ' τοπικής.


Τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Κώστα Δελφάκη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α.Ε. Κορυθίου, ομάδα της Αρκαδίας και του 25χρονου τερματοφύλακα Παναγιώτη Βάγια από τον Κεραυνό Καλαμάτας. Με τους δύο παραπάνω παίκτες, τα μεταγραφικά αποκτήματα έφτασαν τα 8, καθώς έχουν ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας οι Γιάννης Αναστασόπουλος, Παναγιώτης Αναστασόπουλος, Δημήτρης Ηλ. Κουλιέρης, Δημήτρης Σπ. Κουλιέρης, Κυριάκος Κουνής και Μάριος Καννάς.

Επιστροφή στο "Π. Μπαχράμης"

Από την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα επέστρεψε στο "Π. Μπαχράμης" και συνεχίζει εκεί την προετοιμασίας, ενόψει των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας. Σιγά - σιγά θα ξεκινήσει το μοντάρισμα μέσα από τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων, αφού ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παλαμάρας, φτιάξει το πλάνο του και αρχίσει τις επαφές με ομάδες.
Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Α.Σ. Φυτειάς Λυκούργος Καρολεμέας για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και τους στόχους της ομάδας δήλωσε στο "Notosport": "Η προετοιμασία μέχρι σήμερα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ολα τα παιδιά συμμετέχουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Η διοίκηση είναι κοντά και στηρίζει τους παίκτες και τον προπονητή κ. Παλαμάρα ώστε να ξεπερνιούνται τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται. Από εκεί και πέρα δημιουργήσαμε μια ομάδα, η οποία δεν θα έχει ημερομηνία λήξης. Οι βλέψεις και οι σκέψεις των παραγόντων είναι να πάει η ομάδα πιο μακριά. Με την ευκαιρία να σημειώσω ότι την ομάδα στηρίζουν 4-5 δυνατοί επιχειρηματίες της πόλης".
Την ερχόμενη Πέμπτη στις 4.15 στο "Π. Μπαχράμης" θα διεξαχθεί ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας, παρουσία και των χορηγών.
Ο Παύλος Κρεμμύδας, που την περσινή χρονιά βοήθησε τόσο ως ποδοσφαιριστής και κάποιες φορές ως συνεργάτης των προπονητών φέτος θα έχει άλλο ρόλο. Θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα από τη θέση του γενικού αρχηγού. Αυτό γιατί πλέον οι οικογενειακές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να αγωνίζεται. Το περασμένο Σάββατο παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Κατερίνα Κορωνίου, ενώ την ίδια ημέρα βάπτισαν και τον γιο τους Γιώργο.