Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015 13:43

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Με Μηλίτση στον πάγκο - "Στόχος η άνοδος"

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Με Μηλίτση στον πάγκο - "Στόχος η άνοδος"

Με τον Γιώργο Μηλίτση θα πορευτεί η Αναγέννηση Παραλίας στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής που ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ο έμπειρος τεχνικός ήταν αυτός που αντικατέστησε τον Πέτρο Χιώτη και μάλιστα χθες παρουσιάστηκε στους παίκτες από τον πρόεδρο της ομάδας Τάκη Σερεμέτη.
Ο Μηλίτσης, που έχει εδώ και πέντε χρόνια με επιτυχία και τα τμήματα υποδομής της Αναγέννησης, είναι ένας από τους πιο έμπειρους Μεσσήνιους προπονητές, με θητεία σε πολλές ομάδες (Απόλλωνας Καλαμάτας, Σπερχογεία, Τέλλος Αγρας, Εθνικός Μελιγαλά, Πάμισος, Ασπρόχωμα κ.α.) και στις πρώτες του δηλώσεις στο eleftheriaonline.gr είπε: "Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία, ξεκινώντας από τον πρόεδρο Τάκη Σερεμέτη, τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, αλλά και με τον Γιώργο Σερεμέτη. Βρίσκω μια οργανωμένη ομάδα που στοχεύει στην άνοδο, μέσα από σωστό ποδόσφαιρο.
Αυτό το σχέδιο υπάρχει στην Αναγέννηση και αυτό κλήθηκα να υλοποιήσω".
Το ντεμπούτο του Μηλίτση στον πάγκο της "Μπάρτσα" θα γίνει την Κυριακή που θα παίξει εκτός έδρας με τον Ακρίτα Κορώνης στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Α1 τοπικής.