Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015 17:17

Στις 11 Δεκεμβρίου η δίκη για τον φόνο του Κατσούλη!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του 46χρονου φιλάθλου στο γήπεδο του Ηροδότου οι έξι κατηγορούμενοι θα βρεθούν ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Νεαπόλεως προκειμένου να απολογηθούν!Στις 11 Δεκεμβρίου 2015 τα έξι άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση των επεισοδίων τα οποία οδήγησαν στη δολοφονία του άτυχου Κώστα Κατσούλη αναμένεται να δικαστούν με την κατηγορία της θανατηφόρας σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Όπως αναφέρει το Cretaliveμε βάση το πόρισμα των ιατροδικαστών «δεν μπορεί να αποκλεισθεί ότι ισχυρά πλήξη της κεφαλής ή και ισχυρά δόνηση αυτής, χωρίς εμφανή αντικειμενικά ευρήματα, να λειτούργησε εκλυτικά στην εμφάνιση της ενδοεγκεφαλικής-υπαραχνοειδούς αιμορραγίας. Στην προσέγγιση αυτή συνηγορεί και ο αγγειογραφικός έλεγχος που διενεργήθηκε στο 401 που δεν κατέδειξε παθολογία στα εγκεφαλικά αγγεία».

Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, αυτές δείχνουν εγκεφαλική αμυλοειδική αγγειοπάθεια παθολογικής οντότητας η οποία προϋπήρχε και δεν σχετίζεται με τον τραυματισμό στα επεισόδια.

To Μεικτό Ορκωτό Νεαπόλεως θα αποφανθεί για τον βαθμό ευθύνης των 6 για μία υπόθεση που έχει ταλαιπωρήσει για τα καλά την οικογένεια Κατσούλη. Θυμίζουμε πως ο Ηρόδοτος είχε προσφερθεί να ονομάσει μία κερκίδα στην μνήμη του, με την οικογένειά του να αρνείται πεισματικά.

Πηγή: onsports.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ