Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015 08:30

Α' ΤΟΠΙΚΗ: Εντός έδρας αγώνες για Πάμισο, Κυπαρισσία και Πύλο στη σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική

Γράφτηκε από τον

Με τα 8 παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη το πρωτάθλημα της Α' τοπικής στη Μεσσηνία.

Η αγωνιστική διεξάγεται εμβόλιμα καθώς αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένοι αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακο, λόγω των εκλογών.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εντός έδρας παιχνίδια για τις τρεις ομάδες που φιλοδοξούν να διεκδικήσουν τον τίτλο.
Η περσινή πρωταθλήτρια Κυπαρισσία θα υποδεχθεί την Ανδρούσα. Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και για τον περσινό δευτεραθλητή Πάμισο που θα υποδεχθεί τον Μιλτιάδη ενώ ο Κυπελλούχος Μεσσηνίας Τσικλητήρας Πύλου
θα παίξει επίσης για πρώτη φορά στην έδρα του καθώς θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.
Από εκεί και πέρα, ο Τέλλος Άγρας θα υποδεχθεί τον ΑΟ Φαραί, ο Αστέρας Αρφαρών το Διαβολίτσι, ο Απόλλωνας Καλαμάτας τον Πανθουριακό, το Δώριο τον Εθνικό Μελιγαλά και ο Μεσσηνιακός την Σπερχογεία.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ

Δύο ομάδες που ξεκίνησαν με νίκη το πρωτάθλημα θα αναμετρηθούν σήμερα στην Κυπαρισσία. Η περσινή πρωταθλήτρια στην πρεμιέρα νίκησε 3-0 το Διαβολίτσι εκτός έδρας και σήμερα θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις νίκες, συνδυάζοντας μάλιστα αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση ώστε να ικανοποιήσει και τον κόσμο της που θα βρεθεί στο γήπεδο.
Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Μιτρόφ και Ντιόπ λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών με την άδεια παραμονή τους, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Μιλοσέσκι λόγω τραυματισμού.
Η Ανδρούσα στην πρεμιέρα επικράτησε, εντός έδρας, του ΑΟ Φαραί με 1-0 και στο σημερινό ματς θα είναι το αουτσάιντερ. Η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή το περασμένο Σάββατο έχασε 4-1 σε φιλικό με τον Πανθουριακό και θα πάει σήμερα χωρίς άγχος στην Κυπαρισσία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΦΑΡΑΙ

Με δύο γκολ που δέχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τέλλος Άγρας έχασε στην πρεμιέρα από τον Πανθουριακό εκτός έδρας με 2-0.
Σήμερα θα παίξει για πρώτη φορά στους Γαργαλιάνους και θα στοχεύσει στην πρώτη του νίκη. Αμφίβολη για τον Θανάση Λακριντή είναι η συμμετοχή του Παπανδρεόπουλου ενώ λογικά επιστρέφει ο Πότσης.
Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τον ΑΟ Φαραί, ο οποίος στην πρεμιέρα έχασε 1-0 στην Ανδρούσα.
Οι Καλαματιανοί τις προηγούμενες μέρες πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον 18χρονο φορ Αριστείδη Δοβλέτη και σήμερα θα αναζητήσουν το πρώτο τους φετινό θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα.

ΑΡΦΑΡΑ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ

Με ήττα 3-2 από τον Ολυμπιακό στην Καλαμάτα ξεκίνησε ο Αστέρας Αρφαρών του Στάθη Βανικιώτη που σήμερα θα ψάξει το πρώτο του τρίποντο.
To Διαβολίτσι έχασε 3-0 εντός έδρας από την πανίσχυρη Κυπαρισσία ενώ τις προηγούμενες μέρες είχαν και προβλήματα τραυματισμών οι Καστριτσέας και Θεοδωρόπουλος, Μάρης, Βεργόπουλος. Το συγκρότημα του Δημάκη θα πάει για το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα σήμερα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ

Με 4-1 έχασε στην πρεμιέρα ο Απόλλωνας από τον Εθνικό στο Μελιγαλά και σήμερα φιλοδοξεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.
Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Δημήτρης Πανταζής και εκτός παραμένει ο τραυματίας Κουκέας.
Ο Πανθουριακός στην πρεμιέρα νίκησε 2-0 τον Τέλλο Άγρα και το Σάββατο 4-1 την Ανδρούσα σε φιλικό ματς.  Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Νίκου Βιδάκη και Περικλή Χαρμπίλα, μιας και αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο Τσικλητήρας στην πρεμιέρα νίκησε δύσκολα με γκολ στα τελευταία λεπτά τον Μιλτιάδη με 2-1 εκτός έδρας και σήμερα θα δώσει το πρώτο ματς στο γήπεδο του. Στα θετικά ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και ο Τσικλητήρας θα παραταχθεί με ιδανική 11άδα.
Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα νίκησε εντός έδρας τον Αστέρα Αρφαρών με 3-2.
Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Ρακόπουλος, Καρλαύτης και Πολυμενέας. Ακόμα κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή των επίσης τραυματιών Κούτρη, Γιάνναρη και Μαρούδα.  Στον αντίποδα επιστρέφει ο Μαγουλιανίτης που εξέτισε την ποινή του και εφόσον εκδοθεί το δελτίο του θα είναι διαθέσιμος και ο Ιβο Μιχαήλοφ.

ΔΩΡΙΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

Με ήττα 3-0 από τον Μεσσηνιακό στην Καλαμάτα ξεκίνησε το πρωτάθλημα το Δώριο που σήμερα θα παίξει για πρώτη φορά στην έδρα του.
Για το σημερινό γειτονικό ντέρμπι με τον Εθνικό εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Τσαμπούρης, ενώ κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή των τραυματιών Γεωργακόπουλου και Γκρίτζαλη.
Ο Εθνικός του Γιώργου Καλόμαλου νίκησε με 4-1 τον Απόλλωνα στο Μελιγαλά στο πρώτο ματς και σήμερα θα προσπαθήσει να δείξει ένα καλό πρόσωπο και μακριά από το γήπεδο του.
Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Φώτης Φωτιάδης, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

Σαρωτικός ήταν στην πρεμιέρα ο Πάμισος καθώς συνέτριψε με 7-0 την Σπερχόγεια εκτός έδρας. Σήμερα θέλει να συνδυάσει νίκη με καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο του.
Μοναδική απουσία, ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Τρίψας, μιας και είναι ανέτοιμος, ενώ δεν έχει εκδοθεί και το δελτίο του.
Ο Μιλτιάδης είχε θετική παρουσία κόντρα στον Τσικλητήρα στην πρεμιέρα, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα στο φινάλε με 2-1. Σήμερα θα έχει επίσης δύσκολο έργο απέναντι σε ένα ακόμη φιλόδοξο διεκδικητή του τίτλου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική θα παίξει στην έδρα του ο Μεσσηνιακός. Το συγκρότημα του Τάσου Χατζηαγγελή νίκησε 3-0 στην πρεμιέρα το Δώριο και σήμερα θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις νίκες του.
Η Σπερχογεία γνώρισε βαριά ήττα από τον Πάμισο με 7-0 την 1η αγωνιστική και σήμερα θα επιδιώξει να δείξει βελτιωμένο πρόσωπο ώστε να διεκδικήσει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής:
Tετάρτη 23 Σεπτεμβρίου
Κυπαρισσία - Ανδρούσα
Γήπεδο Κυπαρισσίας
Τουρλομούσης, Τσίρμπας, Μανιατέας
Τέλλος Άγρας - Α.Ο. Φαραί
Γήπεδο Γαργαλιάνων
Νίκας, Τσοπανάκης, Μπασιλάρης
Αστέρας Αρφαρών - Διαβολίτσι
Γήπεδο Αρφαρών
Λάμιας, Βρυώνης, Ηλιόπουλος
Απόλλων Καλ. - Πανθουριακός
Γήπεδο ΚΤΕΛ "Γ. Λουκαρέας"
Μπλάνας, Καστανάς, Γιαννέτσος
Τσικλητήρας Π.  - Ολυμπιακός Κ.
Γήπεδο Πύλου
Κουτσαναστάσης, Καύκας, Αντωνόπουλος
Δώριο - Εθνικός Μελιγαλά
Γήπεδο Δωρίου
Ψηλοπαναγιώτης, Γεωργαντάς, Ταβουλαρέας
Πάμισος -Μιλτιάδης
Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης
Ζαρακοβίτης, Ρέκκας, Τσουκάλη
Μεσσηνιακός - Σπερχογεία
Γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος"
Γκούμας, Σερεμέτης, Τσαούση
• Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 5.15 το απόγευμα