Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015 11:39

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Συνεχίζονται οι επαφές με Παπαγεωργίου, Ντάβαρη

Γράφτηκε από τον

Συνεχίζονται οι επαφές του Γιώργου Ράλλη με τους Θανάσης Παπαγεωργίου και Κώστα Ντάβαρη, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσουν διοικητικά και οικονομικά την "Μαύρη Θύελλα".


Ο πρόεδρος της Καλαμάτας μίλησε με τους πρώην παράγοντες του Πανηλειακού αργά προχθές το βράδυ.
Η κουβέντα έγινε σε καλό κλίμα, ωστόσο δεν υπήρξε οριστική εμπλοκή τους στην ομάδα, αφού πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα όσον αφορά τους ρόλους και τις υποχρεώσεις του καθενός στο νέο σχήμα.
Η προοπτική που υπάρχει είναι να συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό οικονομικά ο Παπαγεωργίου και να έχουν και οι δύο τους ενεργό ρόλο στην ομάδα της Καλαμάτας.
Οι επαφές τους με τον Ράλλη θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι.

Παίζουν οι δύο νέοι, κοντά
και σε άλλη μια μεταγραφή...

Στο μεταξύ οι νεοαποκτηθέντες Πιερ Καλαγκάνης και Μάριος Αγγελόπουλος (πρώην παίκτες του Παναργειακού) πιθανότατα θα είναι στην διάθεση του Κώστα Κλάδη για το ματς της Κυριακής με την Δόξα Νέας Μανωλάδας, αφού αναμένεται η έκδοση των δελτίων τους.
Μάλιστα οι Μεσσήνιοι έχουν ψάχνουν αμυντικό χαφ και έχουν κάνει επαφές με δύο παίκτες. Είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας η απόκτηση ενός εκ των δύο παικτών, οι οποίοι είχαν έντονη παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες τα προηγούμενα χρόνια.

Στην τελική ευθεία
για την πρεμιέρα

Αγωνιστικά η "Μαύρη Θύελλα" βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το ματς με την Δόξα Νέας Μανωλάδας που θα γίνει την Κυριακή (5 μ.μ.) στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Γ' εθνικής. Οι Μεσσήνιοι έχουν παρακολουθήσει την Δόξα και γνωρίζουν ότι διαθέτει μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Για αυτό και ο Κλάδης προσπαθεί να διορθώσει όσο περισσότερες αδυναμίες της ομάδας γίνεται και να καταλήξει στο ιδανικότερο σχήμα εν όψει του αγώνα της Κυριακής.
Η Καλαμάτα θα παίξει στην έδρα της, αναμένεται να έχει την στήριξη των φιλάθλων της και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να ξεκινήσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης το πρωτάθλημα.
Η προετοιμασία συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις με τον Μπάμπη Μπάμπαλη να έχει πάρει την θέση του γυμναστή τις τελευταίες μέρες, αντικαθιστώντας τον Ευτύχη Τασσιόπουλο που έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα.