Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015 20:28

Mοιρασιά χωρίς γκολ για Πλατανιά και Ηρακλή στην Κρήτη

Γράφτηκε από τον

Στάθηκε όρθιος… Με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής, που το απόγευμα της Τρίτης (22/9) αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 κόντρα στον Πλατανιά στα Περιβόλια για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

 

Αυτή τη φορά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου άλλαξε τακτική. Δεν εμφανίστηκε αφελής όπως στα προηγούμενα χαμένα ματς, έριξε μεγάλο βάρος στην αμυντική της λειτουργία και παρότι πιέστηκε πολύ, άντεξε και κράτησε το μηδέν έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Περνίς, που έκανε ντεμπούτο.

Το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου από την πλευρά του, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την εδαφική του υπεροχή. Στο τελευταίο τέταρτο πίεσε ασφυκτικά, είχε δοκάρι με τον Κουλιμπαλί στο 81’, αλλά έμεινε άσφαιρο δίχως να καταφέρει να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 85’ λόγω αποβολής του Μπαρτολίνι.

Ικανοποιημένοι δεν μπορούν να είναι, αλλά οι Κρητικοί άνοιξαν λογαριασμό και έπειτα από τρεις σερί ήττες κατέκτησαν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα. Οι «κυανόλευκοι» έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί δύο διαδοχικών ηττών και έδειξαν πως εκτός έδρας τα καταφέρνουν καλύτερα.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαιτητής ήταν ο Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας), με βοηθούς την Κουρομπίλια (Δυτ. Αττικής) και τον Κασσαβέτη (Αιτ/νίας). Τέταρτος ο Βοσκάκης (Ρεθύμνου).

Κίτρινες: 79’ Κουλιμπαλί, 90’ Μπανανά - 45’ Μπουκουβάλας, 51’ Καρλίτος, 79’, 85’ Μπαρτολίνι, 82’ Σαραμαντάς

Κόκκινες: 85’ Μπαρτολίνι

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Βάντερσον,Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Ντίνας, Στανισάβλιεβιτς (46’ Μενδρινός), Γιακουμάκης, Μιλούνοβιτς (66’ Ράμος), Πάγκαλος (77’ Ανγκούλο).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Καρλίτος (55’ Σαραμαντάς), Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Στάμου (67’ Μακρής), Πουρτουλίδης, Λάζαρ, Πασάς, Κυριακίδης, Βέλλιος (74’ Λουκίνας).

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR