Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015 20:33

Πήρε το βαθμό (1-1) η Βέροια στο Αγρίνιο

Γράφτηκε από τον

Σε ένα ματς που διεξήχθη υπό δύσκολες συνθήκες λόγω της βροχής που ξέσπασε στο Αγρίνιο λίγο πριν τη σέντρα, Παναιτωλικός και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 την Τρίτη (22/9) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με το τελικό αποτέλεσμα να αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του αγώνα.

 

Οι Αγρινιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας και τις περισσότερες, βάσει στατιστικών, ευκαιρίες με 15 (6) έναντι 8 (6), αλλά οι φιλοξενούμενοι αποχωρούν με μία… πικρία, καθώς, αν δεν ήταν ο Ρομέρο που πέρασε αλλαγή από τον πάγκο κι «έσωσε» με το παρθενικό γκολ του στο ντεμπούτο του στην Ελλάδα την παρτίδα, θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» είχε κάποιες καλές στιγμές σε αντεπιθέσεις, ενώ είδε την μπάλα να σταματά και στο δοκάρι, πριν τελικά ο δραστήριος στο ματς Ναζλίδης της δώσει προβάδισμα.

Υπολόγιζε, όμως, χωρίς τον Αργεντίνο των Αγρινιωτών που δεν άφησε τον Γιώργο Γεωργιάδη και τους παίκτες του να… χαρούν πολύ, ξαναφέρνοντας σύντομα το ματς στα ίσα για το τελικό 1-1.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λιονέλ Πόντες): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Παπάζογλου, Μάκος (71’ Ρουσκουγιέδα), Βιγιαφάνιες (71’ Ρομέρο), Κάπελ, Μπεχαράνο (80’ Βασιλείου), Ουάρντα, Μαρκόφσκι.

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Σιόντης, Γιαννούλης, Εντζεγκέλε, Μαραγκός, Βεργώνης, Ιμπραΐμ, Νέτο (88’ Πούγγουρας), Γεωργιάδης (67’ Μερεμπασβίλι), Ναζλίδης, Κόλα (72’ Μαγέφσκι).

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR