Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015 08:42

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 2-1: Ζευγάρωσε τις νίκες με Παναγόπουλο και Κόλλια

Γράφτηκε από τον

Το '2 στα 2" στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής έκανε η Κυπαρισσία, καθώς μετά το 0-3 στην πρεμιέρα με το Διαβολίτσι, νίκησε χθες και την Ανδρούσα.

Στο πρώτο φετινό ματς πρωταθλήματος ενώπιον του κοινού του ο ΑΟΚ επικράτησε με 2-1 χάρη στα γκολ των Παναγόπουλου και Κόλλια. Για τη μαχητική Ανδρούσα είχε ισοφαρίσει σε 1-1 ο Μαραγούλιας. Το αξιοσημείωτο ότι όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο 30λεπτο.
Στο 15' ο Παναγόπουλος με πλασέ, έπειτα από σέντρα του Μιλοσέσκι άνοιξε το σκορ.
Τρία λεπτά αργότερα ο Πατσιώτης βρήκε το Μαραγκούλια που με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα.
Στο 28' ο Κόλλιας με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έγραψε το 2-1, σε μια φάση που η Ανδρούσα έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αφού ο Γκούνης είχε τραυματιστεί και είχε βγει εκτός για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κυπαρισσία δεν είχε την ίδια απόδοση με αυτή του πρώτου μέρους, χωρίς όμως να νιώθει και πίεση. Προσπάθησε για ένα τρίτο γκολ με τους Κόλλια και Παναγόπουλο, όμως ο Κατσίποδας αντέδρασε σωστά.
Στο 70' το έργο της Ανδρούσας έγινε πιο δύσκολο, αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ηλιόπουλος και η Κυπαρισσία πανηγύρισε τη δεύτερη σερί νίκη της.
Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πάντως αισθητά και σύμφωνα με τους γηπεδούχους, αυτό οφείλεται στα πολλά σφυρίγματα του διαιτητή Τουρλομούση.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τουρλομούσης με βοηθούς τους Τσίρμπα και Μανιατέα.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Γεωργιόπουλος, Γιαννόπουλος, Ανδρουτσής, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόλλιας (80' Κωνσταντόπουλος), Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου (65' Καμποσιώρης), Μιλοσέσκι (89' Ζαφείρης).
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Κρεμμύδας, Γκούνης, Φαράντος, Μπαλόπουλος, Μουλαβασίλης, Ηλιόπουλος, Πατσιώτης (85' Θεοδοσόπουλος), Ζάκκας (75' Κάλλας), Μαραγκούλιας (65' Βοσνάκης), Βλαχόπουλος.