Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015 12:49

Σε ρυθμούς πρεμιέρας η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον
Σε ρυθμούς πρεμιέρας η "Μαύρη Θύελλα"

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η προετοιμασία της Καλαμάτας, για την πρεμιέρα στη Γ' εθνική.

Η "Μαύρη Θύελλα" θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 4.30 μ.μ. τη Δόξα Μανωλάδας, στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και θέλει να μπει με το… δεξί. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ισχυρό σύνολο, όμως η Καλαμάτα με τη βοήθεια του κόσμου μπορεί να πάρει τη νίκη και συνάμα ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Ο Κώστας Κλάδης προσμένει ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, αλλά αισιοδοξεί για το καλύτερο δυνατό, γνωρίζοντας τα προτερήματα και τις αδυναμίες της Δόξας.
Το αρνητικό για την τεχνική ηγεσία είναι ο τραυματισμός του Κραστόβτσεφ, που δύσκολα θα προλάβει την πρεμιέρα. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.
Οσον αφορά τα μεταγραφικά, οι Καλαγκάνης και Αγγελόπουλος δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα προπονήσεις και φυσικά δεν υπολογίζονται για την Κυριακή.
Η μεταγραφική αναζήτηση δεν σταματά εδώ για την Καλαμάτα, μιας και θα αποκτηθούν δύο ακόμα παίκτες, γεγονός που φανερώνει κενά στο ρόστερ.
Σε ότι έχει να κάνει με το ενδιαφέρον των Παπαγεωργίου και Ντάβαρη για να εμπλακούν στα διοικητικά της Καλαμάτας, τα πάντα είναι ανοιχτά.
Οι πρώην παράγοντες του Πανηλειακού βρίσκονται σε επαφές με τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη,  όμως απαιτείται να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα όσον αφορά τους ρόλους και τις υποχρεώσεις του καθενός στο νέο σχήμα.
Η προοπτική που υπάρχει είναι να συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό οικονομικά ο Παπαγεωργίου και να έχουν και οι δύο τους ενεργό ρόλο στην ομάδα της Καλαμάτας.
Ολα αυτά τα ξεκαθαρίσουν μάλλον μετά το παιχνίδι με τη Δόξα Μανωλάδας.

Σφυρίζει ο Γρίμμας

Ο Μανώλης Γρίμμας από το σύνδεσμο Αθηνών θα διαιτητεύσει το κυριακάτικο ματς της Καλαμάτας με τη Δόξα Μανωλάδας. Βοηθοί θα είναι οι Πασπάτης και Ταμάλης από τον ίδιο σύνδεσμο.