Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015 17:53

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά με γκολ των… πρώην

Γράφτηκε από τον

Γκολ (1-1) και βαθμούς μοιράστηκαν Μεσσηνιακός και Σπερχογεία, στη μοναδική ισοπαλία της δεύτερης αγωνιστικής στην Α' τοπική.

Οι "ταύροι" σκόραραν στο 56' με τον Κουλόπουλο και οι "πράσινοι" ισοφάρισαν στο 83' με το Ν. Εμμανουήλ.  Ο πρώτος αγωνιζόταν μέχρι το καλοκαίρι με τα χρώματα του Μεσσηνιακού, ενώ ο Ν. Εμμανουήλ έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Σπερχογείας. Κόντρα στις … πρώην τους βρέθηκαν χθες και άλλοι, όπως ο προπονητής των γηπεδούχων Τάσος Χατζηαγγελής, που εργάστηκε για 4 συνεχόμενες σεζόν.
Στον αγώνα που έγινε σ' ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, οι δύο ομάδες είχαν διαστήματα υπεροχής και η ισοπαλία αποδίδει δικαιοσύνη.
Η Σπερχογεία μπήκε καλύτερα και στο 17' έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κουλόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Σκαλαίο και πλάσαρε άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Στο 23' ο Μανωλόπουλος πήρε την κεφαλιά προ του Τσούλου που έκανε έξοδο, όμως ο Χριστόπουλος πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα στη γραμμή.
Στο 29' ο Γεωργαντάς βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, αλλά σούταρε άσχημα.
Τα γκολ ήρθαν τελικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 56' ο δραστήριος Χριστόπουλος έβγαλε τετ α τετ τον Κουλόπουλο, ο οποίος δεν λάθεψε έχοντας απέναντί του τον τερματοφύλακα του Μεσσηνιακού. Οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στην ισοφάριση στο 77' . Ο Μανιάτης έγινε κάτοχος της μπάλας στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Χριστόπουλος έπεσε με αυτοθυσία και κόντραρε την μπάλα. Νέα ευκαιρία στο 80' με τον Μπεγετη.
Στο 83' ο Μανιάτης που έδωσε πνοή στο χώρο του κέντρου, συνεργάστηκε με το Νίκο Εμμανουήλ, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1.
Στο φινάλε ο Μεσσηνιακός, θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αλλά ο Σταματελόπουλος και ενώ είχε αποφύγει το Τσούλο, βρέθηκε πολύ πλάγια και πλάσαρε άουτ.
Με το βαθμό, ο Μεσσηνιακός έφθασε τους 4,  αφού είχε νικήσει στην πρεμιέρα το Δώριο, ενώ για τη Σπερχογεία ήταν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, ύστερα από την συντριβή στην πρεμιέρα από τον Πάμισο.
Με τη χθεσινή εμφάνιση όμως έδειξε ότι ξεπέρασε το σοκ και είναι έτοιμη να διαγράψει ανοδική πορεία.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γκούμας με βοηθούς τον Σερεμέτη και την Τσαούση.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Σταματελόπουλος, Πετρόγιαννης (69' λ.τρ. Γαβράς), Αρβανίτης, Παυλέας, Κουλουράς, Μανωλόπουλος, Μερκούρης (75' Μπιζίμης), Χ. Εμμανουήλ (27' Μανιάτης), Ν. Εμμανουήλ, Μπεγέτης.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Δημητρίου, Δωδέκατος (69' Κουμούτσος), Β.Ν. Κουρέας, Β.Δ. Κουρέας, Ντούζια, Παπανικολόπουλος, Γεωργαντάς, Κουλόπουλος, Χριστόπουλος, Δικαίος (81' Σώκαλης).