Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015 15:36

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Το απόλυτο, αλλά με άγχος - "Δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό", πιστεύει ο Κακαλέτρης

Γράφτηκε από τον

Οπως στην πρεμιέρα με τον Μιλτιάδη, έτσι και την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, ο Τσικλητήρας πήρε τη νίκη με γκολ στα τελευταία λεπτά. 


Αυτή τη φορά επικράτησε με 3-1, πετυχαίνοντας ένα ακόμα γκολ στο 94' (το 2-1 στο 85'). Ετσι έστω και με αγχωτικό τρόπο έκανε το "2 στα 2" και συγκατοικεί στο ρετιρέ της Α' τοπικής, με Πάμισο, Κυπαρισσία και Πανθοριακό. 
Ο Νίκος Κακαλέτρης, δεν θεωρεί πάντως ότι είναι θέμα άγχους οι νίκες στο φινάλε. 
"Δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό, όπως και όλες οι ομάδες. Είναι ξεκίνημα της σεζόν και οι διαφορές των ομάδων είναι μικρές. Αργότερα θα αρχίσουν να ξεχωρίζουν. Δεν υπάρχει άγχος", λέει ο προπονητής του Τσικλητήρα, ο οποίος δηλώνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.
"Τα παιδιά μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις δουλεύουν για να βελτιωθούν σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Είμαστε σε καλό δρόμο και ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας. Είναι σημαντικό ότι παρότι βρεθήκαμε σε μέτρια μέρα με τον Ολυμπιακό, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε".
Το ζητούμενο πλέον για τον Τσικλητήρα είναι να κάνει το "3 στα 3" στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με το Διαβολίτσι, όπου θα αγωνιστεί πάνοπλος.