Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015 14:29

ΠΑΜΙΣΟΣ: Μία… ντουζίνα γκολ σε δύο παιχνίδια

Γράφτηκε από τον

Ασταμάτητος δείχνει ο Πάμισος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Μεσσήνης νίκησε στην πρεμιέρα της Α' τοπικής με 7-0 εκτός έδρας τη Σπερχογεία και προχθές επικράτησε στη Μεσσήνη με 5-0 του Μιλτιάδη. 


Δύο νίκες και μία… ντουζίνα γκολ για τους Νησιώτες που έχουν το απόλυτο, όπως και η Κυπαρισσία, ο Τσικλητήρας Πύλου και ο Πανθοριακός. Στο προχθεσινό παιχνίδι, ο Πάμισος "κλείδωσε" τους τρεις βαθμούς από το πρώτο ημίχρονο, μιας και στο 38' το σκορ ήταν 3-0 
Ο Αντώνης Μαυρέας σημειώνει ότι οι "πράσινοι" είναι στο σωστό δρόμο, αλλά επισημαίνει ότι: "Χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο και δουλειά για να επέλθει η χημεία.  Εχουμε περιθώρια να παίξουμε πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο. Δεν λένε κάτι οι δύο νίκες, είναι μεν ένα δείγμα, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε και να ξέρουμε ότι πάνω απ' όλους είναι η ομάδα". 
Επόμενος αντίπαλος για τον Πάμισο, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, ο οποίος έβαλε δύσκολα στον Τσικλητήρα. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Μοναδικό ερωτηματικό ο Γιάννης Τρίψας, καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο του για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής. 

Προπονήσεις στον Αγιο Νικόλαο

Στον Αγιο Νικόλαο θα φιλοξενούνται οι προπονήσεις του Παμίσου για το επόμενο διάστημα, μιας και στο Δημοτικό Στάδιο γίνεται επανασπορά του χλοοτάπητα. Σήμερα και αύριο πάντως οι Νησιώτες θα γυμναστούν σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα για να προσαρμοστούν στις συνθήκες που θα συναντήσουν την Κυριακή στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας".