Κυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015 09:29

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: «Σημασία έχει να νικήσουμε», λέει ο Κλάδης και αφήνει για μετά τις... εξελίξεις

Γράφτηκε από τον

Οι πρόσφατες αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο κατά πάσα πιθανότητα θα συμπαρασύρουν και τον Κώστα Κλάδη από την τεχνική ηγεσία της «Μαύρης Θύελλας», ωστόσο ο έμπειρος κόουτς παρά και το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο αύριο το μεσημέρι.


«Εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη σημασία από όλα είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ολα τα άλλα έπονται» ανέφερε χθες ο προπονητής της Καλαμάτας που όλα δείχνουν ότι αμέσως μετά την αυριανή αναμέτρηση θα αποτελέσει παρελθόν.
«Σίγουρα όλα αυτά που έγιναν τις τελευταίες ημέρες μας έχουν επηρεάσει ψυχολογικά όλους, αλλά έχουμε χρέος να κλείσουμε τ’ αυτιά μας, να συγκεντρωθούμε στο πρώτο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος και να νικήσουμε. Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να τα καταφέρουμε, καθώς αμέσως μετά θα έρθει νέο τρίποντο χωρίς κόπο και με δύο νίκες η ομάδα θα έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα» ανέφερε στη συνέχεια ο Κώστας Κλάδης και πρόσθεσε: «Γνωρίζω καλά ποια είναι η μοίρα του προπονητή μετά από τόσα χρόνια στους πάγκους και σε αυτό το διάστημα έχω περάσει ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες.
Δεν ξέρω τι θα γίνει από τη Δευτέρα, όμως όσο είμαι εγώ στον πάγκο θα κάνω ότι μπορώ μαζί με τα παιδιά για να προστατέψουμε τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει το τελευταίο δίμηνο και είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα φανούν στην πορεία.
Από άποψη ετοιμότητας δεν είμαστε ακόμα στο 100%, αλλά αισιοδοξούμε ότι με τη συμπαράσταση του κόσμου μπορούμε να κάνουμε το πρώτο βήμα στην έδρα μας και να πανηγυρίσουμε τη νίκη».