Κυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015 08:34

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πρεμιέρα με Δόξα Μανωλάδας σε κλίμα αβεβαιότητας

Γράφτηκε από τον

Στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής ρίχνεται σήμερα Κυριακή η "Μαύρη Θύελλα".

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχτεί στις 4.30 μ.μ. την ισχυρή Δόξα Μανωλάδας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου επιστρέφει μετά από χρόνια και ευελπιστεί ότι θα κάνει το… ίδιο και ο φίλαθλος κόσμος.
Το ζητούμενο φυσικά να μπει με το… δεξί παίρνοντας βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση. Διότι η αλήθεια είναι ότι η Καλαμάτα ξεκινά σε κλίμα αβεβαιότητας, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις με την απόφαση του Γιώργου Ράλλη να συνεργαστεί με τους Θανάση Παπαγεωργίου και Κώστα Ντάβαρη. Ο πρόεδρος της ομάδας θα έχει συνεργάτες τους πρώην παράγοντες του Πανηλειακού, με τον Παπαγεωργίου να είναι χρηματοδότης και ο Ντάβαρης τεχνικός διευθυντής. Ο τελευταίος έχει συμφωνήσει μάλιστα με το Μίλτο Γκόφα, κάτι που σημαίνει ότι ο Κώστας Κλάδης θα καθίσει μόνο για ένα ματς Γ' εθνικής στον πάγκο.
Ακόμα την πόρτα της… εξόδου ενδέχεται να δουν από Δευτέρα και παίκτες, αφού οι "συμπαίκτες" του Ράλλη θα προχωρήσουν σε μεταγραφές. Ως εκ τούτου η 11άδα που θα παραταχθεί αύριο, δύσκολα θα εμφανιστεί σε άλλο ματς της σεζόν και μένει να δούμε πόσο θα επηρεαστούν ψυχολογικά οι παίκτες. Εχει επίσης ενδιαφέρον να δούμε και πως θα υποδεχτούν οι φίλαθλοι τον πρώην παράγοντα του Πανηλειακού Κώστα Ντάβαρη, ο οποίος έδωσε το παρών και στη χθεσινή προπόνηση.
Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος από πέρυσι Λένγκα και ο τραυματίας Κραστόβτσεφ.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Μανώλης Γρίμμας από το σύνδεσμο Αθηνών. Βοηθοί θα είναι οι Πασπάτης και Ταμάλης από τον ίδιο σύνδεσμο.

Αγιασμός και… μεταγραφή

Πριν ξεκινήσει η δράση, τελέστηκε αγιασμός στο γήπεδο του Μεσσηνιακού από τον πάτερ  Ξενοφώντα Γαλανόπουλο, ώστε να πάει καλά η σεζόν. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο 29χρονος Νίκιτσα Κόσουτιτς. Πρόκειται για Σέρβο επιθετικό, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στον Ηρακλή Ψαχνών.
Ο παίκτης είδε την προπόνηση και μίλησε με τον Γ. Ράλλη και εφόσον επέλθει συμφωνία στο οικονομικό, θα υπογράψει.
Στο ρόστερ εντάχθηκε και ο καλαματιανός επιθετικός Γιάννης Βορίλας, ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδες της Καβάλας, όπου και σπούδαζε.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής

Σάββατο

Λεβάντε - Κανάρης Χίου (4 μ.μ.)

Κυριακή

Ηρακλής Ψαχνών - Παναρκαδικός
Καλαμάτα - Δόξα Μανωλάδας
Λουτράκι - Βύζας Μεγάρων
Χαλκίδα - Αιολικός
Παναργειακός - Βάρδα
Σπάρτη - Ερμιονίδα
* Ολα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 4.30 μ.μ. με εξαίρεση το ματς Χαλκίδα - Αιολικός που θα αρχίσει στις 3.30 μ.μ.