Κυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015 16:07

Καλαμάτα - Δόξα Νέας Μανωλάδας (1-0 ΤΕΛΙΚΟ)

Γράφτηκε από τον
Καλαμάτα - Δόξα Νέας Μανωλάδας (1-0 ΤΕΛΙΚΟ)

Τελικό 1-0 για την "Μαύρη Θύελλα" που μπαίνει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Το γκολ ο Τορεζάνι στο 53'. Πιο ουσιαστική η Καλαμάτα συνδυάσε με νίκη την επιστροφή της στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

91' Ωραία προσπάθεια και σουτ του Τορεζάνι δύσκολα ο Καλιακμάνης σε κόρνερ.

90' Μακρινό σουτ του Νιφορόπουλου, σε κόρνερ ο Θωμάς.

88' Ο Αγγελόπουλος μπήκε αντί του Κωνσταντινίδη, παραμένει το 1-0 για την Καλαμάτα.

80' Πάντα στο 1-0 η Καλαμάτα με το γκολ του Τορεζάνι στο 53' ενώ μπαίνουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

75' Ο Κουντάνης μπήκε στην θέση του Λίπι.

72' Κίτρινη ο Αθανασόπουλος της Καλαμάτας, πάντα στο 1-0.

67' Πρώτη αλλαγή η Καλαμάτα, ο Καραλής στη θέση του Χαλκιαδάκη που τραυματίστηκε.

57' Κίτρινη ο Χαλκιαδάκης

56' Σουτ του Τορεζάνι έξω από την περιοχή, λίγο άουτ.

53' Τορεζάνι 1-0 η Καλαμάτα!!!!!!!!!!! Βγήκε από αριστερά ο Κερμενίδης έκανε το γύρισμα, τη βρήκε λίγο ο Αθανασόπουλος και έφτασε στον Τορεζάνι που απο κοντά πέτυχε το 1-0.

49' Δεύτερο δοκάρι στο ματς η Δόξα. Ο Γούρμος με κάθετη βρήκε τον Βατσή που σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Δύο αλλαγές η Δόξα, βγήκαν Νικολακόπουλος, Μπαρμπαρούσης, μπήκαν Γούρμος, Αδαμόπουλος.

45' Ημίχρονο 0-0. Η Καλαμάτα δεν βρήκε λύσεις απέναντι στην Δόξα που είχε τις πιο καλές φάσεις στο α' μέρος. Σε άλλο ματς του ομίλου Παναργειακός - Βάρδα 0-1.

44' Σέντρα του Χαλκιαδάκη, ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

37' Βαθιά μπαλιά του Σωτηρόπουλου, ο Βατσής έπιασε την κεφαλιά προ του εξερχόμενου Θωμά αλλά η μπάλα πέρασε 2 μέτρα άουτ. Καλή στιγμή για τη Δόξα που στα τελευταία λεπτά έψαξε το γκολ, πάντα στο 0-0 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

34' Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα και μεγάλη απόκρουση ο Θωμάς. Ο Νιφορόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μελετίδης έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι και ο Θωμάς απόκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

27' Εχει την κατοχή της μπάλας όχι όμως την μεγάλη φάση η Καλαμάτα, παραμένει το 0-0. Σε άλλο ματς του ομίλου Λουτράκι - Βύζας Μεγάρων 1-0 ενώ, θυμίζουμε, στο ματς που έγινε χθες Λεβάντε - Κανάρης Νενητων 0-1.

20' Ενα πιεστικό 5λεπτο της Καλαμάτας δεν έφερε κάτι, πάντα στο 0-0.

14' Πρώτη κίτρινη στον Παπαδόπουλο της Δόξας που τράβηξε τον Αθανασόπουλο ο οποίος έβγαινε σε αντεπίθεση

7' Δοκάρι η Δόξα, κόρνερ του Αργυρόπουλου, ο Λίπι με κεφαλιά παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε εκ νέου κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλευτο.

1΄Ξεκίνησε το ματς.

Ολα έτοιμα για τη σέντρα, περίπου 800 θεατές στις εξέδρες του γηπέδου του Μεσσηνιακού.

Στις 4.30 μ.μ. θα ξεκινήσει το ματς της Καλαμάτας με την Δόξα Νέας Μανωλάδας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Γ' εθνικής. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στο οποίο επιστρέφει φέτος η "Μαύρη Θύελλα".

Οι συνθέσεις...


Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/football/item/9911-mavri-thyella-premiera-me-doksa-manoladas-se-klima-avevaiotit
Διαιτητής είναι ο Γρίμμας με βοηθούς τους Πασπάτη, Ταμαλής, όλοι από την Αθήνα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Θωμάς, Νινιός, Χαλκιαδάκης (67' λ.τ. Καραλής), Ιλιεφ, Δούμουρας, Γαλανόπουλος, Τορεζάνι, Λίπι (75' Κουντάνης), Αθανασόπουλος, Κερμενίδης, Κωνσταντινίδης (88' Αγγελόπουλος).

ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ Καλιακμάνης, Νιφορόπουλος, Παπαδόπουλος, Κυριαζόπουλος, Βραχνής, Νικολακόπουλος (46' Αδαμόπουλος), Μπαρμπαρούσης (46' Γούρμος), Βατσής, Μελετίδης, Αργυρόπουλος, Σωτηρόπουλος (84 Καλογερόπουλος).

Το προγραμμα...

Σάββατο

Λεβάντε - Κανάρης Χίου 0-1

Κυριακή

Ηρακλής Ψαχνών - Παναρκαδικός
Καλαμάτα - Δόξα Μανωλάδας
Λουτράκι - Βύζας Μεγάρων
Χαλκίδα - Αιολικός
Παναργειακός - Βάρδα
Σπάρτη - Ερμιονίδα
* Ολα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 4.30 μ.μ. με εξαίρεση το ματς Χαλκίδα - Αιολικός που θα αρχίσει στις 3.30 μ.μ.