Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2015 16:01

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΡΑΝΗ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στο "Π. Μπαχράμης "

Γράφτηκε από τον

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν χθες το βράδυ στο "Π. Μπαχράμης" ο Ηρακλής Καλαμάτας με την Εράνη μένοντας στο 1-1.

Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, με τους Φιλιατρινούς να υπερέχουν στο πρώτο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν στο σκορ με τον Αντώνη Καλογερόπουλο και είχαν και ένα δοκάρι. Σημαντική πάντως ήταν η απώλεια του σκόρερ της Εράνης που αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο.
Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, ισοφαρίζοντας γρήγορα με τον Βαϊτση και είχαν 1-2 ακόμη καλές στιγμές.
Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ στο 14' με εκτέλεση φάουλ του Α. Καλογερόπουλου (0-1).
Στο 18' οι "πράσινοι" έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ, όμως το γυριστό σουτ του Π. Σπυρόπουλου σταμάτησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού και έφυγε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος το συγκρότημα του Νίκου Μουλατσιώτη ανέβασε στροφές και στο 48' ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ σε κενή εστία του Βαϊτση μετά από γύρισμα από τα δεξιά του Τζ. Παπαδέα.
Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το φινάλε, παρά τις ευκαιρίες που είχαν στη συνέχεια και οι δύο ομάδες.
Διαιτητής ήταν ο Σκόρδος και βοηθοί οι Τσουλάκος και Τσοπανάκης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σπάλας, Κορομηλάς, Τζ. Παπαδέας, Πλαγιανός, Βαίτσης, Τζαβάρας (46' λ. τρ. Κολόζης), Μάρης, Βλαχάκης (80' Μουρούφας), Σπαντιδέας, Γ. Παπαδέας, Κωνσταντινίδης (65' Μιχαλόπουλος).
ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σταθόπουλος, Αλμπάν, Γ. Καλογερόπουλος, Κώτσος, Ανδρεόπουλος (65' Μιχαλακόπουλος), Π. Σπυρόπουλος, Α. Καλογερόπουλος (46' λ. τρ. Β. Σπυρόπουλος), Κίτο, Διονυσόπουλος (90' Χότι).