Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2015 12:53

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-4: Nέα άνετη νίκη με χατ - τρικ Τσουλάκου

Γράφτηκε από τον

Ασταμάτητος δείχνει ο Πάμισος στο ξεκίνημα της σεζόν. Η ομάδα της Μεσσήνης μετά τα εφτά γκολ απέναντι στη Σπερχογεία και τα πέντε με το Μιλτιάδη, πέτυχε χθες τέσσερα γκολ με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και συγκατοικεί στο ρετιρέ της Α' τοπικής με Πανθουριακό και Τσικλητήρα Πύλου.


Ο Πάμισος έχει την καλύτερη επίθεση (16 γκολ) και είναι ο μόνος που δεν έχει δεχθεί γκολ μετά από τρεις αγωνιστικές.
Στο χθεσινό ματς "χτύπησε" στις αρχές των δύο ημιχρόνων με τον Σταύρο Τσουλάκο.
Ο έμπειρος επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 7', στο 15' και στο 58' (είχε και δοκάρι με φάουλ στο 45'), ενώ το σκορ έκλεισε ο Γιάννης Χελάς στο 86', ο οποίος έχασε δύο ακόμα τεράστιες ευκαιρίες για να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη του Παμίσου.
Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός μόνο όταν το ματς κρίθηκε, μπόρεσε να φανεί επιθετικά.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν το παιχνίδι με το νεαρό Ρακόπουλο που δεν έχει κάνει προετοιμασία, διότι ο Καστριτσέας καθυστέρησε να φθάσει στο γήπεδο και αγωνίστηκε στο β' ημίχρονο.
Τα δύο γρήγορα γκολ επηρέασαν ψυχολογικά τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν βρέθηκαν και σε καλή μέρα, έχοντας βέβαια απέναντι έναν ανώτερο αντίπαλο.
Ο Πάμισος πήρε ένα ακόμα τρίποντο με συνοπτικές διαδικασίες και στο τέλος το "δώρο" από τους… Γαργαλιάνους, όταν ο Τέλλος Αγρας ισοφάρισε στις καθυστερήσεις την ανταγωνίστρια του για τον τίτλο Κυπαρισσία.

Τα γκολ

Στο 7' ο Τσουλάκος με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Ρακόπουλο και έκανε το 0-1.
Στο 15' από σέντρα του Σαραντόπουλου από δεξιά, ο Τουρλίδας έκανε το κοντινό πλασέ, ο Ρακόπουλος δεν συγκράτησε όμως την μπάλα και ο Τσουλάκος από κοντά έγραψε το 0-2.
Στο 58' μετά από κάθετη πάσα του Σαραντόπουλου, ο Τσουλάκος βγήκε τετ α τετ και με εξαιρετικό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 86' ο Τουρλίδας έκανε το κοντινό σουτ, ο Καστριτσέας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Χελάς διαμόρφωσε το τελικό 0-4.
Στο 75' ο Χελάς αστόχησε σε κενή εστία, έπειτα από πάσα του Τσουλάκου που αντί να πλασάρει τον Καστριτσέα, προτίμησε να πασάρει στον συμπαίκτη του. Ο Χελάς βρέθηκε επίσης κοντά στο γκολ στο 89'.
Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός απείλησε με τα σουτ των Τζίφα (12'),  Μαρούδα (73') και Παπαδέα (88') τα οποία εξουδετέρωσε ο Κωνσταντακόπουλος.
Το ματς διαιτήτευσε ο Μπλάνας με βοηθούς τους Γκούμα και Τσίρμπα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ρακόπουλος (46' Καστριτσέας), Μαρούδας (74' Κούτρης), Μιχαήλοφ, Σ. Μπάλλας, Γ. Μπάλλας, Αργάνης, Π. Παπαδέας, Τζίφας, Θεοδωρόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Αναγνωστόπουλος (30' Πολυμενέας).
ΠΑΜΙΣΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Τζανετέας, Κορομηλάς, Φιλόπουλος (79' Ι. Τρίψας), Μπερερής, Μωράκης, Τσουλάκος, Μπαλαλάς, Τουρλίδας, Σαραντόπουλος (66' Κουρούπης), Α. Γεωργιόπουλος (60' Χελάς).