Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2015 17:39

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-1: Πρώτος βαθμός για τους φιλοξενούμενους

Γράφτηκε από τον

Οπως με το Μεσσηνιακό, έτσι και με το Μιλτιάδη, η Σπερχογεία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, αυτή τη φορά όμως εντός έδρας και σίγουρα δεν είναι ικανοποιημένη, αφού ήθελε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Για τους φιλοξενούμενους ήταν ο πρώτος βαθμός και ήρθε σε μια δύσκολη έδρα.


Ο Δημητρίου με σουτ στο 10' έκανε το 1-0 και ο Γεωργιόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 45' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Πριν την ισοφάριση, ο Χριστόπουλος είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία για να δώσει σαφής προβάδισμα στη Σπερχογεία. Οι "ταύροι" είχαν ευκαιρίες, ειδικά στο β' μέρος, με αποκορύφωμα στο 80' όπου ο Σώκαλης εξ επαφής έστειλε με κεφαλιά την μπάλα και στα δύο δοκάρια! Και ο Μιλτιάδης, ωστόσο, είχε τις δικές του στιγμές σ' ένα ματς με φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Το ματς διαιτήτευσε ο Σερεμέτης με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Μπασιλάρη.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Κουμούτσος (62' Δικαίος), Δωδέκατος, Β.Δ. Κουρέας, Β.Ν. Κουρέας, Ντούζια, Παπανικολόπουλος, Γεωργαντάς, Κουλόπουλος, Χριστόπουλος (59' Σώκαλης), Δημητρίου.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Δημόπουλος, Ζώτος, Ανδρώνης, Μπάλλας, Γαλάνης, Γεωργιόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπαρσελό (70' Σταθόπουλος), Σωτηρόπουλος (80' Ταχίρι), Μεμά.