Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2015 08:54

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα", λέει ο Μαυρέας μετά το "3 στα 3"

Γράφτηκε από τον

Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά στην περίπτωση του Παμίσου φανερώνουν την ποιοτική ανωτερότητα των "πρασίνων" έναντι των αντιπάλων τους.

Η ομάδα της Μεσσήνης μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (Σπερχογεία 0-7, Μιλτιάδη 5-0, Ολυμπιακό 0-4) στην Α' τοπική με τέρματα 16-0! και έχει τόσο την καλύτερη επίθεση, όσο και άμυνα.
"Αν κουράζεσαι σύντομα έρχεται και το αποτέλεσμα. Αν δεν κουράζεσαι, το αποτέλεσμα θα είναι περιστασιακό. Πρέπει να γίνουμε πιο σοβαροί, πειθαρχημένοι και εργασιομανείς. Με αυτά τα στοιχεία δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν", λέει ο Αντώνης Μαυρέας, μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα. Ο προπονητής του Παμίσου τονίζει πάντως ότι:
"Υπάρχουν και κάποια πράγματα που ακόμα δεν μου αρέσουν, αλλά θα διορθωθούν. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και να παίξουμε πιο όμορφο ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Η νίκη πάντα σε ανεβάζει και σε βοηθά ψυχολογικά. Η μία νίκη άλλωστε φέρνει την άλλη και σου δίνει ηρεμία να συγκεντρωθείς και να δουλέψεις για το επόμενο παιχνίδι".

Πειθαρχικό παράπτωμα ο Χρ. Τρίψας

Στο προχθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό ήταν εκτός αποστολής ο Χρήστος Τρίψας, ο οποίος υπέθεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, όπως απάντησε σε ερώτησή μας ο Αντ. Μαυρέας προσθέτοντας ότι: "Είναι ένα θέμα δικό μας, των αποδυτηρίων του προπονητή και των παικτών. Πρέπει να το λύσουμε μόνοι μας και θα το κάνουμε".