Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2015 18:09

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3: Σημαντικό διπλό με οδηγό τον Κατσίβα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3: Σημαντικό διπλό με οδηγό τον Κατσίβα

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής η Ομόνοια επικρατώντας του Παπαφλέσσα στη Χώρα με 3-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σωτήρη Μπουραντώνη ήταν ο έμπειρος επιθετικός Γιάννης Κατσίβας που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ με πλασέ και κεφαλιά αντίστοιχα, ενώ το τρίτο σημείωσε λίγο πριν το 90' ο Ντόκο. Η ομάδα της Χώρας ήταν αρκετά ανταγωνιστική, ισοφάρισε προσωρινά στο 60' με τον Α. Τσέρτο και θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας μιας και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Σίγουρα όμως η νίκη της Ομόνοιας ήταν δίκαιη, αφού έλεγχε τον ρυθμό στο ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Ο αγώνας έγινε παρουσία 100 περίπου φιλάθλων, που είδαν ένα ανοικτό παιχνίδι, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω.
Η πρώτη καλή στιγμή χάθηκε στο 2' με το σουτ του Α. Τσέρτου να φεύγει λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους καλή επιθετική προσπάθεια. Στο 5' λοιπόν ο Χατζηπαναγιώτης σούταρε, ο Λινάρδος απέκρουσε και ο Κατσίβας που καιροφυλακτούσε με πλασέ έκανε το 0-1. Η Χώρα έχασε καλή ευκαιρία στο 8' με το σουτ του Τηλεμάχου να αποκρούει ο Μέτσο. Στο 16' το σουτ του Μπουραντώνης έδιωξε σε κόρνερ ο Λινάρδος. Νέα ευκαιρία για την Ομόνοια στο 21' με τον Τάφα να σουτάρει και τον Λινάρδο να διώχνει με τα πόδια.
Οι δύο τελευταίες καλές φάσεις πριν το ημίχρονο ήταν για λογαριασμό της ομάδας του Κώστα Λυμπερόπουλου. Στο 35' ο Τσέρτος τροφοδότησε τον Τηλεμάχου που έπιασε το ψηλοκρεμαστό πλασέ με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 42' ο Νικολακόπουλος σέντραρε και μετά από αμυντική αδράνεια, η μπάλα στρώθηκε στον Α. Τσέρτο που δεν έπιασε καλά το σουτ και οι αμυντικοί απομάκρυναν. Στο δεύτερο μέρος η Χώρα μπήκε πιο δυνατά, αλλά η Ομόνοια ήταν αυτή που έχασε ευκαιρία στο 50' με το φαλτσαριστό σουτ του Μπουραντώνη να απομακρύνει σε κόρνερ ο Λινάρδος. Η ισοφάριση για τον Παπαφλέσσα ήρθε στο 60' όταν ο Δημόπουλος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά και έδωσε στον Α. Τσέρτο που με πλασέ σε κενή εστία έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι τα ηνία και στο 72' πήραν και πάλι το προβάδισμα με ένα πανέμορφο γκολ... Ο Μπουραντώνης έκανε την επέλαση και τη σέντρα, εκεί που ο Χατζηπαναγιώτης με κεφαλιά τροφοδότησε τον Κατσίβα και εκείνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία για το 1-2. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 83' με τον Θ. Τσόπελα να σουτάρει και τον Μέτσο να διώχνει σε κόρνερ. Τελικά ο αγώνας κρίθηκε στο 87' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντόκο, που έστειλε με το δεξί την μπάλα στην αριστερή γωνία για το τελικό 1-3. Στο επόμενο λεπτό η Χώρα έχασε ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως το κοντινό σουτ του Α. Τσέρτου απέκρουσε με τα πόδια ο Μέτσο.
Πολύ καλή η διαιτησία του Νικολόπουλου και των βοηθών του Γιαννέτσου και Καυκά.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Λινάρδος, Α. Τσόπελας, Λ. Μαθιός, Πλάγος, Κωνσταντόπουλος, Ν. Τσέρτος, Δημόπουλος, Τηλεμάχου (80' Δ. Κανελλόπουλος), Μπάρκας, Νικολακόπουλος (46' Θ. Τσόπελας), Α. Τσέρτος.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μέτσο, Κ. Κοστρίβας, Αναζίκος (65' Σπυρόπουλος), Δ. Κοστρίβας, Πετράκος, Δρογγίτης (65' λ. τρ. Ταπεινός), Μπουραντώνης, Πετριτάι, Κατσίβας, Χατζηπαναγιώτης (83' Ντόκο), Τάφα.