Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2015 15:23

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια", αισιοδοξεί ο Νίκος Κακαλέτρης

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια", αισιοδοξεί ο Νίκος Κακαλέτρης

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε γκολ σημείωσε ο Τσικλητήρας στο Διαβολίτσι και φυσικά πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

Το εντυπωσιακό 0-5, ήρθε μάλιστα μετά από δύο αγχωτικά τρίποντα (1-2) και (3-1) κόντρα σε Μιλτιάδη και Ολυμπιακό Καλαμάτας, αντίστοιχα, όπου η ομάδα της Πύλου σκόραρε στα τελευταία λεπτά.
Με το "3 στα 3" ο φιλόδοξος σύλλογος συγκατοικεί στο ρετιρέ της Α' τοπικής με Πάμισο και Πανθουριακό και δείχνει ικανός να πρωταγωνιστήσει.
"Εχω ξαναπεί ότι είμαστε μια καινούρια ομάδα και ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας. Ολες οι ομάδες που έχουν μεγάλο αριθμό παικτών, χρειάζονται κάποιο διάστημα για να βρουν το ρυθμό τους.  Πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια", αισιοδοξεί ο Νίκος Κακαλέτρης. Ο προπονητής του Τσικλητήρα σχολίασε και την πρόσφατη αναμέτρηση με τον ΑΟΔ:
 "Σε αυτό το παιχνίδι είχαμε καλή απόδοση για μεγαλύτερο διάστημα σε σχέση με τα προηγούμενα.  Είχαμε όμως και αδυναμίες στο παιχνίδι και είναι κάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε. Το Διαβολίτσι ήταν αξιόμαχο, παρά το τελικό σκορ. Επαιξε ανοιχτά και προσπάθησε να διεκδικήσει κάτι, αλλά με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου δεν αφήσαμε περιθώρια και δίκαια πήραμε τη νίκη" 
Αγωνιστικά, ο Τσικλητήρας ξεκίνησε από χθες προετοιμασία για το εντός έδρας ματς της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανδρούσα, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.