Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2015 18:54

Στην Αθήνα ο Σούστερ, «κλείνει» στην εθνική

Γράφτηκε από τον

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι ο Μπερντ Σούστερ, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

 

Ο Γερμανός τεχνικός, που δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωσή κατά την άφιξή του, θα έχει ραντεβού μέσα στην ημέρα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της διαφαινόμενης συνεργασίας και να δώσουν τα χέρια.

Η συμφωνία με τον 55χρονο θα έχει διάρκεια όση και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (η Ελλάδα έχει κληρωθεί στον 8ο όμιλο με το Βέλγιο, τη Βοσνία, την Εσθονία και την Κύπρο), δηλαδή από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως τον Οκτώβριο του 2017 και βέβαια σε περίπτωση πρόκρισης η παρουσία του θα παραταθεί μέχρι και την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα βρίσκεται στον πάγκο της «γαλανόλευκης» στα δύο τελευταία παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Euro 2016 με τη Βόρεια Ιρλανδία και την Ουγγαρία. Πάντως, ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό, είναι πιθανό να μεταβεί στο Μπέλφαστ για να παρακολουθήσει το ματς της 8ης Οκτωβρίου, ενώ στις 11/10 θα είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση με τους Μαγυάρους.

Τυπικά η πρόσληψη του Σούστερ θα «κλειδώσει» με την απόφαση που θα λάβει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ στην αυριανή συνεδρίαση. Όσον αφορά τις αποδοχές του, σύμφωνα με πληροφορίες θα εισπράττει σχεδόν 550.000-600.000 ευρώ ετησίως.

Πηγή: sentragoal.gr